Liderul Comunităţii Baptiste Timişoara: „Să ne unim în rugăciune şi post pentru o victorie clară la acest referendum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pastorul Samuel Tuţac, liderul Comunităţii Baptiste Timişoara, din care fac parte peste 10.000 de membri, îi îndeamnă pe credincioşii care aparţin cultului pe care-l conduce să participe la referendumul din 6-7 octombrie.

Baptiştii din judeţul Timiş sunt chemaţi să participe la referendumul pentru redefinirea căsătoriei. Într-un comunicat de presă al Comunităţii Baptiste Timişoara, semnat de pastorul Samuel Tuţac, care este şi preşedinte al comunităţii, sunt prezentate motivele pentru care Biserica Baptistă crede că trebuie susţinut referendumul.

„În conformitate cu învăţatura Sfintei Scripturi şi a Mărturisirii de credinţă a Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România, noi credem şi mărturisim că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită dintre un bărbat şi o femeie. În calitate de cetăţeni ai României, credincioşii baptişti susţin ca ceea ce este deja lege în România să fie pus în Constituţie, în aşa fel încât Constituţia, fiind legea supremă, să protejeze această instituţie de bază a societăţii de acţiunile judecătorilor activişti care ar putea să schimbe această definiţie, de acţiunile organizaţiilor şi politicienilor care ar dori să schimbe legea”, se arată în comunicatul semnat de pastoul Tuţac, care îi îndeamnă pe credincioşii din Biserica Baptistă „să-şi încurajeze semenii să participe la referendum şi să voteze DA pentru gloria lui Dumnezeu şi viitorul naţiunii noastre”.

Pastorul Tuţac a declarat că la nivelul Alianţei Evanghelice din România, din care fac parte cultele baptist, penticostal şi creştin după evanghelie s-a decis ca ziua de joi, patru octombrie, să fie o zi de post şi de rugăciune. „Fiind conştienţi că ne aflăm într-o luptă spirituală, chemăm pe toţi credincioşii baptişti ca în zilele care au mai rămas până la referendum, să ne unim în rugăciune şi post pentru familie, pentru o victorie clară la acest referendum şi pentru ca Dumnezeu să aducă o vreme de trezire şi reformare spirituală în naţiunea noastră”, a mai arătat pastorul Tuţac.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite