Jermont Horton, un american venit din Kosovo, primul transfer pentru Timba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jermont Horton a ajuns la sală direct de la aeroport
Jermont Horton a ajuns la sală direct de la aeroport

Echipa de baschet Timba Timişoara s-a întărit cu jucătorul american Jermont Horton, care a sosit la sala „Constantin Jude”, direct de la aeroport.

Jermont Horton a mai jucat în România, la SCMU Craiova, un urmă cu doi ani. Baschetbalistul în vârstă de 28 de ani a fost al trelea marcator pentru echipa olteană în sezonul 2010-2011, cu o medie de 19,6 puncte pe meci. Americanul a fost legitimat ultima dată echipa Bashkimi, din Kosovo.

De-a lungul carierei a mai evoluat la TED Istanbul şi Baskent Genclik, în Turcia, Blois din Franţa  Al Nasar, din Kuweit.

„Este al treilea meu an în România, vorbesc puţin limba şi îmi place ţara asta mai mult decât celelalte ţări europene în care am jucat. Am avut mai avut oferte, dar mi s-au spus lucruri frumoase despre acest oraş, unul mare, sunt obişnuit cu oraşele mari, doar sunt din New Jersey. Nu ştiu multe despre noua echipă, dar sunt entuziasmat că sunt aici. Vreau să ajut echipa cum pot şi sper să schimbăm lucrurile. Eu am venit aici din Kosovo, unde e foarte frig, am fost acolo două săptămâni şi am jucat aproape o lună, deci sunt într-o formă bună”, a declarant Jermont Horton.

Conducerea echipei Timba a anunţat însă şi un transfer bombă. Este vorba de un jucător din naţionala Canadei. Numele acestuia va fi făcut public după ce vor fi puse la punct ultimele detali.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite