Jaf pe strada Tigrului din Timişoara. Suspectul a picat în plasa poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au depistat un bărbat de 34 de ani, la scurt timp după comiterea unei tâlhării pe strada Tigrului

Aseară, în jurul orei 22.00, poliţişii timişoreni au fost sesizaţi de comiterea unei tâlhări pe strada Tigrului, care se află în spatele cimitirului din Calea Buziaşului.

O femeie care mergea spre casă a fost acostată de un bărbat, care i-a smuls telefonul mobil din mână, după care a fugit.

Poliţiştii de la Secţia 2 s-au deplasat la faţa locului, iar în urma investigaţiilor l-au depistat pe Robert V., de 34 de ani, din Timişoara, care este suspectat de comiterea faptei. Cercetările au fost continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale..

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, poliţiştii procedând la reţinerea pentru 24 de ore a suspectului, care, în cursul zilei de azi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării prejudiciului cauzat.

Citiţi şi:

Aproape 200.000 de euro furaţi dintr-o casetă de valori a unei firme din Lugoj

VIDEO Poliţiştii rutieri din Timişoara nu au tolerat nesimţirea unui mehedinţean şi l-au încătuşat în plină stradă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite