VIDEO Poliţiştii rutieri din Timişoara nu au tolerat nesimţirea unui mehedinţean şi l-au încătuşat în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi poliţişti se luptă cu un bărbat de 40 de ani din Turnu Severin Foto: captură video
Cei doi poliţişti se luptă cu un bărbat de 40 de ani din Turnu Severin Foto: captură video

Doi agenţi de la Poliţia Rutieră din Timişoara au fost înjuraţi şi batjocoriţi de un şofer din Mehedinţi. Oamenii legii nu s-au lăsat umiliţi şi l-au încătuşat pe cetăţeanul turbulent care s-a ales cu amendă şi cu dosar penal.

Incidentul a avut loc în zona Parcului Botanic. Un echipaj al Poliţiei Rutiere, aflat pe motocicletă, a oprit în trafic o şoferiţă care nu a acordat prioritate în sensul giratoriu din Piaţa Mărăşti şi nu avea nici centura de singuranţă. În urma controlului s-a dovedit că nu avea la ea nici actele.

Femeia şi-a sunat prietenul, care a ajuns în câteva minute la faţa locului. Extrem de nervos, acesta a încercat să îşi facă dreptate după legile sale. S-a adresat tot timpul poliţiştilor de parcă ar fi discutat cu prietenii la un şpriţ. A încercat să recupereze documentele prietenei sale în timp ce poliţiştii tocmai îi scriau procesul verbal.

Poliţiştii au făcut eforturi să îl calmeze pe bărbatul de 40 de ani cu domiciliul în Turnu Severin, dar acesta din urmă l-a înjurat pe unul dintre agenţi.

Poliţiştii nu au stat prea mult pe gânduri şi, aşa cum ar trebui să facă de fiecare dată oamenii legii când au în faţă astfel de persoane, au pus mâna pe el şi l-au încătuşat. Nu înainte ca acesta să se opună cu ultimele puteri. 
 

Poliţiştii au oprit în trafic o şoferiţă în vârstă de 27 de ani, care conducea o maşină înmatriculată în Mehedinţi. Nu a acordat prioritate în intersecţie şi nu avea nici centură. În timp ce îi scriau procesul verbal a intervenit un bărbat din Turnu Severin. Când acesta a devenit recalcitrant, poliţiştii au procedat la încătuşarea lui, apoi l-au condus la sediu unde i s-au întocmit actele pentru provocare de scandal şi dosar penal pentru împiedicarea organelor de poliţie de a-şi exercita misiunea. Poliţiştii au acţionat corect. Ei au încercat să îl calmeze pe bărbatul care a avut un comportament violent, dar nu au putut. Şi-au făcut datoria când au fost înjuraţi”, a declarat Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.
 

Şoferiţa de 27 de ani, care a încălcat numeroase reguli de circulaţie, a fost amendată cu 480 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru neacordare de prioritate.

Şi bărbatul violent s-a ales cu o amendă de 400 de lei, pentru provocare de scandal. Pe numele său a fost deschis şi un dosar penal pentru că s-a opus când poliţiştii au vrut să îl încătuşeze.

Puteţi vedea o înregistrare cu cele întâmplate în zona Parcului Botanic. Aceasta a fost postată pe site-ul local www.tion.ro:
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite