Investitorii străini din Timiş caută soluţii pentru probleme la Prefectura Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Repreyentantii investitorilor straini au viyitat Prefectua Timis
Repreyentantii investitorilor straini au viyitat Prefectua Timis

Reprezentanţii principalelor asociaţii ale investitorilor străini din Timiş solicită sprijinul reprezentantului Guvernului în judeţ. Ei propun organizarea unor întâlniri periodice pentru a discuta principalelor probleme cu care se confruntă în activitatea desfăşurată.

Prefectul de Timiş, Eugen Dogariu, împreună cu subprefectul Zoltan Marossy s-au întâlnit maţi, la Instituţia Prefectului, cu preşedinţii cluburilor oamenilor de afaceri străini din judeţul Timiş. La discuţii au fost prezenţi Peter Hochmuth, preşedintele Clubului Economic German din Banat, Gilverto Tiveron, preşedintele Confindustria România, filiala Timiş, şi Dan Bedros, preşedintele Clubului Oamenilor de Afaceri Francezi din Timiş.

Întrevederea a avut drept scop cunoaşterea problemelor cu care se confruntă investitorii străini din judeţul Timiş, precum şi identificarea unor soluţii de rezolvare a acestora. Reprezentanţii oamenilor de afaceri străini au prezentat modul în care se derulează proiectele de interes judeţean iniţiate de membrii acestor cluburi, precum şi proiectele de viitor. De asemenea s-a pus în discuţie şi modul în care se pot implica reprezentanţii acestor cluburi în găsirea de soluţii la unele probleme punctuale ale judeţului Timiş.

În final s-a stabilit că astfel de întâlniri vor avea loc lunar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite