Închisoare cu suspendare pentru un maramureşean acuzat de tentativă de omor. Bărbatul i-a aplicat cinci lovituri de cuţit unui coleg de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat din Maramureş a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor FOTO Arhivă
Un bărbat din Maramureş a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor FOTO Arhivă

Tribunalul Timiş a emis prima sentinţă într-un dosar de tentativă de omor în care a fost judecat un bărbat din Maramureş acuzat că şi-a înjunghiat cu cinci lovituri de briceag un coleg de muncă. Bărbatul acuzat de tentativă de omor a fost condamant cu suspendare. Sentinţa nu este finală.

Un dosar de tentativă de omor trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş a fost soluţionat printr-o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru o perioadă de patru ani. Bărbatul care a primit această pedeapsă este Dumitru Grec, un bărbat din Maramureş acuzat că şi-a înjunghiat un coleg de muncă, într-o seară udată cu alcool.

„În seara  zilei de 25.03.2016, în jurul orei 22. 50, inculpatul Grec Dumitru, în timp ce se afla în incinta imobilului în care locuia împreună cu mai mulţi colegi de muncă, situat în Timişoara, pe fondul consumului de alcool i-a aplicat colegului său de muncă B. V.I. cinci lovituri de briceag în spate, producându-i în acest mod victimei cinci plăgi înjunghiate(una penetrantă şi patru nepenetrante) ,leziuni traumatice ce au pus în primejdie viaţa victimei şi care au necesitat un număr de  20-25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată a bărbatului acuzat de tentativă de omor.

Prin sentinţa, care nu este definitivă, fiind atacată cu apel la Curtea de Apel Timişoara, lui Dumitru Grec i s-au stabilit şi o serie de obligaţii, una dintre aceea de a presta 120 de zile de muncă în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Borşa sau a Primăriei Moisei, judeţul Maramureş. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite