Imagini cu un şofer român surprinse pe autostrada din Ungaria. Un nou subiect de ironii în ţara vecină

0
0
FOTO Origo.hu
FOTO Origo.hu

Un şofer român a fost fotografiat în timp ce circula pe Autostrada M7 din Ungaria, tractând o maşină urcată pe o remorcă plină cu bagaje.

Nu cu mult timp în urmă, un microbuz înmatriculat în judeţul Buzău, care s-a răsturnat pe autostrada din Ungaria, distrus aproape în totalitate, şi-a continuat drumul, spre hazul numeroşilor comentatori pe reţelele de socializare, cât şi spre necazul oamenilor legii.

Iată că un alt şofer român a devenit subiect de glume în ţara vecină. De această dată, şoferul a fost fotografiat circulând pe Autostrada M7, tractând o platformă încărcată până la refuz de bajaje. Pe bagaje a fost urcată şi maşină Volkswagen Polo.

Fotografia a atras şi atenţia presei şi a poliţiei din ţara vecină.

“A împachetat în aşa hal remorca încât un om normal nu ar mai fi putut pune acolo nimic. Însă şoferul român a zis că mai e ceva loc de o maşină, aşa că a aruncat-o în vârful bagajelor. Conform poliţiei, nu mai este vorba de o simplă contravenţie rutieră, ci se poate vorbi chiar de o infracţiune”, a scris site-ul Origo.hu.

FOTO Origo.hu

Platforma pe care se afla încărcătura era înmatriculată în judeţul Caraş-Severin.

Recent a fost fotografiat şi o un şofer din Dolj, care a găsit o soluţie inedită pentru a putea transporat cât mai multe maşini. Ce a făcut acesta puteţi vedea în fotografia surprinsă pe autostrada ungară.Şoferii încărcaţi cu bagaje nu sunt rarităţi pe drumurile spre România. Şoferii români şi-au făcut un renume prost pe autostrăzile de la vecini, aceştia fiind implicaţi în foarte multe accidente grave sau mai puţin grave din cauza nerespectării regulilor de circulaţie.

Români pe autostrada din Ungaria
Români pe autostrada din Ungaria

Anul trecut, nouă români au murit în Ungaria după ce şoferul microbuzului făcea Live pe Facebook.

VIDEO Imagini tulburătoare filmate înainte de accidentul în care nouă români au murit în Ungaria: şoferul făcea Live pe Facebook

B
uzoianul care a decis să îşi continue drumul cu mircobuzul cu care s-a răsturnat. 

Români pe autostrada din Ungaria

FOTO Un microbuz bun pentru fier vechi a traversat Ungaria şi România. Şoferul a condus fără griji vehiculul cu care s-a răsturnat pe autostradă

FOTO Cum a trecut frontiera de la Nădlac microbuzul care s-a răstrunat în Ungaria. Şmecheria care se face la vamă

FOTO Poliţia ungară l-a avertizat pe şoferul român că nu va putea pleca cu microbuzul cu care s-a răsturnat. Ce a urmat este demn de un film

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri