FOTO Poliţia ungară l-a avertizat pe şoferul român că nu va putea pleca cu microbuzul cu care s-a răsturnat. Ce a urmat este demn de un film

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul de pe autostrada M7 FOTO Police.hu
Accidentul de pe autostrada M7 FOTO Police.hu

Şoferul care s-a răsturnat cu microbuzul în Ungaria, iar apoi şi-a continuat drumul, a fost avertizat de poliţia din ţara vecină să nu cumva să plece pe drum cu maşina avariată.

GALERIE FOTO

Buzoianul care a străbătut aproape 1.000 de kilometri, în Ungaria şi România, cu o maşină demnă de seria filmului Mad Max, a devenit vedetă pe Internet. Autorităţile din cele două ţări nu par însă deloc amuzate de situaţie. În timp de Poliţia Română nu a reacţionat, vecinii din Ungaria au transmis un comunicat oficial ca urmare a fotografiile apărute pe Internet.

Microbuzul Mercedes s-a răsturnat pe autostrada M7, în apropierea oraşul Szekesfehervar. Pentru că vehiculul pus pe roţi a pornit la prima cheie, buzoianul a decis să îşi continue drumul spre casă. Nu înainte de a face reparaţiile de cuviinţă, cu cartoane şi bandă adezivă, şi să schimbe roata distrusă.

Accident în Ungaria FOTO Police.hu

Poliţiştii din judeţul Fejer susţin că şoferul român a fost avertizat să nu cumva să plece la drum cu maşina avariată.

„În mediul online, cât şi în presa de pe internet au apărut informaţii care sugerează că poliţia nu a luat măsuri împotriva şoferului implicat într-un accident pe autostrada M7, la kilometrul 68... Un microbuz cu remorcă a lovit parapetul, cel mai probabil din cauza vitezei şi a modului necorespunzător de schimbare a benzilor. Parapetul a fost rupt, iar microbuzul s-a răsturnat pe o parte. Trei persoane au fost rănite uşor, printre care şi şoferul. Împotriva şoferului, Poliţia judeţului Fejer a deschis un dosar pentru nerespectarea regulilor de circulaţie”, susţin poliţiştii din Ungaria, care au prezentat noi imagini de la accident.

Accident în Ungaria FOTO Police.hu

La cererea şoferului român, microbuzul a fost transportat cu o platformă până într-o parcare din apropiere. 

Accident în Ungaria FOTO Police.hu


 

„Acolo, poliţia l-a informat pe şofer nu va putea reintra în trafic, pe drumurile publice, cu microbuzul avariat. Regulamentul nu le permite poliţiştilor să reţină vehiculul în urma unui asemenea accident. Cert este că poliţiştii din judeţul Fejer nu au mai zărit microbuzul avariat pe drumurile publice arondate lor...”, mai spun poliţiştii, care recunosc că nu ar fi crezut că şoferul va plec la drum cu microbuzul grav avariat. 

Accident în Ungaria FOTO Police.hu

Şoferul român a condus în Ungaria peste 280 de kilometri, cât este distanţa din zona oraşului Szekesfehervar, acolo unde a avut loc accidentul, până la Vama Nădlac. A trecut frontiera cu ajutorul unei platforme, iar apoi şi-a continuat drumul, încă 650 de kilometri, până în Buzău. 

Citeşte şi:


FOTO Un microbuz bun pentru fier vechi a traversat Ungaria şi România. Şoferul a condus fără griji vehiculul cu care s-a răsturnat pe autostradă

FOTO Cum a trecut frontiera de la Nădlac microbuzul care s-a răstrunat în Ungaria. Şmecheria care se face la vamă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite