House Parade se întoarce la Timişoara cu sudezeul Jonas Stenberg, invitat special. Surpriza, înregistrarea unui record

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii muzicii electronice vor avea parte de surprize la House Parade – peste 50 de artişti români şi doi de peste hotare. Cel mai important eveniment din lumea muzicii electronice revine în Timiş cu artişti de talie internaţională.

Cea de-a opta ediţie a House Parade aduce trei zile de muzică electronică, cu cei mai talentaţi DJ de la nivel naţional şi internaţional, dar şi un public pasionat de muzica house. Timişorenii sunt aşteptaţi să petreacă în acest sfârşit de săptămână, de vineri şi până sâmbătă, la Şag, pe plaja Monte Carlo, la 14 kilometri de Timişoara.

Anul acesta, organizatorii anunţă o ediţie cu peste 50 de artişti din ţară şi doi oaspeţi de peste hotare. Vedeta evenimentului va fi suedezul Jonas Stenberg, unul din cele mai cunoscute nume la nivel internaţional în domeniu. Acesta va mixa sâmbătă, începând de la ora 20.00, şi până în zorii zilei de duminică. Felissia Felon va sparge gheaţa, vineri seara, începând cu ora 21, urmată de DJ Pagal şi DJ Optik, care promit să întreţină atmosfera în aceeaşi seară.

Invitaţi exotici

Suedezul invitat la plaja Monte Carlo a înconjurat lumea cu sunetele sale incitante, mixând pe stiluri diferite de başi. După ce a făct furori în Australia, Stenberg a cucerit Suedia, Olanda şi a concertat pe fiecare continent. Recent, şi-a lansat o emisiune radio care a bătut recordul ascultătorilor în ţara sa natală. Printre susţinătorii lui se numără DJ Tiesto, Sander van Doorn şi Marco V. O altă prezenţă la House Parade este cea a unuia din veteranii muzicii house, DJ Flight.

Inaugurat la Timişoara în 2004, House Parade a bătut recordul de 15.000 de vizitatori, anul trecut. Cel mai important eveniment de muzică electronică din ţară a fost ţinut anual, în diferite oraşe din ţară. Evenimentul reuneşte artişti şi interpreţi de muzică trance, house, techno, psychedelic, hard, drum and bass şi dubstep. Publicul va putea intra la festival pe baza unui bilet al cărui preţ variază între 40 şi 100 de lei. Doritorii pot să îşi amplaseze corturile gratuit, în zona special amenajată  de organizatori, pe întreaga perioadă a festivalului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite