FOTO VIDEO „Tonomatul de pizza“: aparatul care face pe loc deliciosul preparat. O afacere inedită în Timişoara

0
0

Aparatul care face pizza pe loc, amplasat în Piaţa 700 din Timişoara, foloseşte doar ingrediente proaspete. O pizza costă 15 lei.

GALERIE FOTO

Primul automat de pizza din Timişoara, „Let's pizza” a fost amplasat în Piaţa 700. Este afacerea inedită a unei timişorence, Elena Bumbea, care a cumpărat aparatul din Croaţia. 
 

Aparatul face pizza pe loc, folosind ingrediente (făină, condimente, legume proaspete) are în ofertă patru sortimente: Salami picante (salam picant), Bacon (slănină), Ham (şuncă) şi Mix cheese (brânză). O pizza costă 15 lei.

În prima seară când a fost instalat automatul au fost vândute 70 de pizza. 

Aflăm de pe site-ul gadget-talk.ro că automatul este cuptor, pizzer, contabil şi vânzător în acelaşi timp, deoarece e capabil să o prepare din ingredientele disponibile, să o rumenească, să încaseze banii de la clienţi şi să trimită şi sms-uri patronului despre vânzările făcute, cât şi când aparatul trebuie realimentat cu ingrediente.

“Aparatul ar fi fost inventat de către Universitatea din Bologna, după ideile lui Claudio Torghele, un antreprenor din Rovereto, Italia, încă din 2009”, mai aflam de pe gadget-talk.ro.


Sursa video: Facebook/Bujor Popa

Mai multe - Timişoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite