Ionelaş Cârpaci, liderul mafiei imobiliare din Timişoara, capturat la frontieră. Avea o condamnare de şapte ani de închisoare şi era urmărit internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionelaş Cârpaci
Ionelaş Cârpaci

Ionelaş Cârpaci, urmărit internaţional, care avea de executat o pedeaspsă de şapte ani şi două luni de închisoare, a fost depistat la Frontiera Cenad.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad (judeţul Timiş) l-au depistat pe Ionelaş Cârpaci- sau Ionel Sandner, după ce şi-a schimbat numele, cetăţean german de origine română, urmărit internaţional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de şapte ani şi două luni pentru săvârşirea mai multor infracţiuni.

„În data de 22.04.2018, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, ca pasager într-un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania, cetăţeanul german de origine română S.I, în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul în Frankfurt.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în data de 09.06.2016”, se arată în comunicatul transmis de Poliţia de Frontieră Timişoara. 

Ionelaş era căutat în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de şapte ani şi două luni pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals privind identitatea sub forma complicităţii, participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, instigare la fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, instigare la uz de fals în formă continuată, uz de fals în formă continuată şi folosirea instrumentelor oficiale false, în formă continuată.

Ionelaş a declarat că ştia că este condamnat, dar nu credea că este şi căutat de autorităţi. El a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite