FOTO Timişoreanul Ştefan Popas Popa’s realizează calendarul oficial al echipei Bayern München pentru 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caricaturistul Ştefan Popa Popa’s a obţinut unul dintre cele mai importante contracte pentru un artist român. Timişoreanul din Guiness Book lucrează la calendarul pe 2015 al celor de la Bayern München.

Ştefan Popa Popa’s a semnat contractul cu firma Wolrd Vip din Germania prin intermediul căreia va realiza calendarul oficial pe 2015 al echipei de fotbal Bayern München.

Caricaturistul timişorean va face 31 caricaturi, care includ titularii şi rezervele de la Bayern, staful tehnic cât şi pe managerul echipei, celebrul Karl Heinz Rummenigge. 
 

„Iniţial Rummenigge a venit şi a spus că el nu este de acord cu realizarea acestui calendar. Acesta a glumit şi a spus că nu se poate ca într-un un asemenea calendar el să nu figureze. Mi-a dat o poză de acum 15 ani şi a spus că lasă pe mâna să-l scot cât mai actual.

Voi face 31 de caricaturi pentru vedetele de la Bayern. Chiar dacă am de făcut titularii şi rezervele separat, la acest club nu există diferenţe de valoare. Toţi sunt jucători foarte buni”, a declarat Ştefan Popa Popa’s.

image


Printre vedetele de la Bayern pe care Popa’s le-a făcut caricaturile se află: spaniolii Xavi Alonso, Javi Martinez, Pepe Reina, polonezul Robert Lewandowski, internationalii germani Jerome Boateng, Manuel Neuer, Mario Götze, Phillip Lahm (căpitanul de echipă), Thomas Müller sau Bastian Schweinsteiger, francezul Franck Ribery sau olandezul Arjen Robben. Echipa este antrenată de spaniolul Joseph Guardiola.

image


Caricaturistul s-a apucat de treabă în urmă cu o lună şi se grăbeşte pentru că la finele acestui an trebuie să predea lucrarea. Lansarea calendarului va avea loc în cadrul unui show la care vor participa patru vedete internaţionale, două echipe de fotbal, şi este posibil să participe şi Angela Merkel. 
 

image


„În mare sunt gata, au fost trimise, mai am de lucrat un pic la rezerve. În data de 29 decembrie e <deadline>-ul. Tirajul este enorm! Peste un milion de exemplare”, a mai spus Popa’s.

image


Porterele fotbaliştilor au fost realizate în atelierul maestrului de la Timişoara. Popa’s spune că în afară de calendar, caricaturile vor fi folosite pentru numeroase alte piese de sticlă sau porţelan realizate pentru suporteri. 

image


 


„Să nu uităm că Bayern München are 21 de milioane de fani şi cotizanţi în toată lumea. Acest club are un marketing perfect, produsele lor se găsesc în toată lumea”, a adăugat Ştefan Popa Popa’s.

Citiţi şi:

INTERVIU Caricaturistul Ştefan Popa Popa's: „85% din populaţia ţării este imbecilizată. Totul este sălbatic, făcut de oameni primitivi”

EXCLUSIV Au furat statuia de bronz a lui Ştefan Popa Popa’s: "Am spus şi o repet. Suntem penali în fiecare minut" 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite