FOTO S-a deschis parcarea zgârie-nori din Timişoara. Şoferii îşi pot lăsa maşina şi la etajul nouă al clădirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcarea supraetajată de la ISHO, care are nouă etaje, este deja funcţională. Parcarea deserveşte birourile din proiectul dezvoltat de Mulberry Development şi Ovidiu Şandor, dar va putea fi folosită şi de şoferii care au nevoie oprească în această parte a oraşului.


GALERIE FOTO

Parcarea zgârie-nori de la ISHO este una dintre cele mai înalte parcări supratajate din România. 

Are nouă etaje şi o capacitate de peste 700 de locuri. Şoferii pot folosi deja parcarea, aceştia având de plătit patru lei pe oră (sau un leu pe oră după ora 18.00). 

Parcarea deserveşte clădirile de birouri din proiectul multifuncţional ISHO.

De asemenenea, parcarea poate fi folosită şi de şoferii care au nevoie să acceseze această zonă, mai ales că în vecini se află şi sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi al Arhivelor Naţionale.

Parcarea este situată la câteva minute de mers pe jos de Piaţa Unirii şi centrul istoric al Timişoarei. 


„Noua facilitate va contribui la îmbunătăţirea semnificativă a condiţiilor de trafic din una din cele mai afectate zone din oraş din cauza lipsei locurilor de parcare - BulevardulTake Ionescu – Punctele Cardinale – zona pietonală din Cartierul Cetate”, spun cei de la ISHO.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

“Ne-am propus ca odată date în folosinţă apartamentele şi spaţiile de lucru din clădirile noastre, să existe toate facilităţile pentru a oferi cea mai bună experienţă urbană. Impactul va fi pozitiv nu doar în cartierul ISHO“, a spus Ovidiu Şandor, CEO Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului ISHO, înainte de începerea lucrărilor.

Imagine indisponibilă

Lucrările la parcare au durat aproximativ un an şi opt luni. Parcarea ultramodernă este dotată tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie. La intrarea în parcare, un panou electronice afişează numărul de locuri libere disponibile în interior. 

ISHO Parking are un sistem de camere video care detectează numerele de înmatriculare ale autoturismelor permiţând accesul abonaţilor fără a mai fi necesară utilizarea unui card de acces. De asemenea, automatele de parcare sunt dotate cu POS pentru a facilita timpul de aşteptare pentru efectuarea plăţii prin încurajarea tranzacţiilor efectuate electronic.  

Imagine indisponibilă

Celor 700 de locuri din parcarea supraetajată, li se vor adăuga alte 1.300 în zona subterană a clădirilor de locuinţe şi birouri care vor constitui proiectul multifuncţional ISHO, astfel încât în noul cartier să fie disponibile peste 2.000 de locuri de parcare. 

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă


 

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

Parcarea de la ISHO este cea de-a doua parcare supraetajată din Timişoara, după ce inaugurată, în 2018, de Iulius Town.

Parcarea de la Iulius Town este configurată cu demisol, parter şi patru etaje, punând la dispoziţia şoferilor 910 locuri, aproximativ 150 de locuri pe fiecare nivel. 

Citeşte şi:

FOTO Cum arată cea mai spectaculoasă parcare din vestul României. Are şase nivele şi a costat peste 12 milioane de euro
 

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite