FOTO Nicu Covaci, absolvent al Facultăţii de Arte Plastice din Timişoara, nu a uitat să picteze. Ce opere realizează liderul de la Phoenix când nu cântă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Opere lui Nicu Covaci FOTO Facebook
Opere lui Nicu Covaci FOTO Facebook

Atunci când nu este plecat în turnee, Nicu Covaci face artă în atelierul său din Spania. Liderul trupei Phoenix comercializează picturile realizate.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, câştigă foarte bine nu doar din muzică, ci şi din picturile pe care le realizează. Muzicianul este absolvent al Facultăţii de Arte Plastice din Timişoara, secţia Pictură. Iar atunci când nu este plecat în concerte, Covaci stă în atelierul său din Spania şi pictează. Câteva din ultimele sale opera au fost postate pe pagina sa de Facebook.

Nicu Covaci are în CV şi o pictură gigantică, realizată în anul 2000, în oraşul Osnabruck, din Germania. Atunci a realizat un desen intitulat „Gladiator 2000” şi a fost pictat pe o pânză întinsă pe peretele unei săli de sport.

„Din păcate aceasta lucrare a fost stricată de Verzii din Germania, care au plantat în faţa sălii de sport câţiva copaci. La prima furtună mai mare acestea au căzut peste pânză şi s-a distrus. Am avut scandal mare cu ei”, a declarat Nicu Covaci, pentru Adevărul.

Rockerul timişorean a lucrat la „Gladiator 2000” două luni şi s-a folosit de o macara. Nicu Covaci a promis că va face un desen uriaş şi la Timişoara, pe o pânză de peste 50 de metri. Subiectul ar putea fi legat de eliberarea Timişoarei de sub ocupaţia otomană, de trupele lui Eugeniu de Savoya.
 

Nicu Covaci lucrează la pictura gigantică de la Osnabruck
Pictură realizată de Nicu Covaci la Osnabruck


 

Pictură realizată de Nicu Covaci la Osnabruck

Citeşte şi:
 

Nicu Covaci a câştigat războiul pentru piesele Phoenix: „Voi sta cu ochii pe Baniciu şi Kappl. Dacă îi voi prinde atunci o să fie vai de mama lor

EXCLUSIV Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, după eliberarea celui care i-a ucis mama: “Nu el a fost criminalul. A fost răzbunarea Securităţii”

EXCLUSIV Nicu Covaci îşi târăşte foştii colegi din trupa Phoenix la tribunal

EXCLUSIV Legendara formaţie Phoenix, care sărbătoreşte 50 de ani, va avea statuie în Timişoara

EXCLUSIV Nicu Covaci, liderul de la Phoenix, s-a trezit cu un cadou de 15.000 de euro GALERIE FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite