FOTO Natura este cel mai mare artist. Dovadă, haina de toamnă din parcul Iulius Gardens din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulius Garden este spectaculos şi toamna FOTO Facebook/Iulius Town Timişoara
Iulius Garden este spectaculos şi toamna FOTO Facebook/Iulius Town Timişoara

Toamna şi-a etalat culorile spectaculoase în parcul din Iulius Town Timişoara. Iulius Gardens s-a transformat într-o explozie de nuanţe arămii, galbene sau chiar verzi.

GALERIE FOTO

Culorile toamnei oferă un peisaj de poveste în noul parc al Timişoarei, Iulius Gardens. Amenajat într-o manieră inedită, desupra unei parcări subterane, parcul a devenit o veritabilă oază de relaxare, la câţiva paşi de centrul istoric al oraşului.  

Iulius Gardens include 1.400 de arbori, cu înălţimi de până la 13 metri, care impresionează prin dimensiuni, forma coroanelor şi coloritul frunzelor, în diferite perioade ale sezonului de vegetaţie. 

Tei, cedri, fagi pendulari şi piramidali, platani, diverse varietăţi de arţar, stejari, castani, brazi, pini, carpeni de tip spalier sau cu formă piramidală, pruni şi duzi ornamentali, magnolii sunt doar câteva specii care înfrumuseţează zona. 

Iulius Garden

Peisajul este completat cu peste o sută de specii de arbuşti ornamentali: azalee, hortensii, trandafiri, camelii, wisteria, buxus, călini, forsiţia şi multe altele. 

Iulius Garden

În Iulius Gardens se află şi un lac cu vegetaţie, gazon special, alei de promenadă, spaţii de relaxare. Există şi un carusel supraetajat pentru copii, care, în actualele condiţii din pandemie, nu funţionează. Iarna se deschide şi pantinoarul. Carusel supraetajat pentru copii. 
 

Iulius Garden
Iulius Garden
Iulius Garden
Iulius Garden
image
imageVă mai recomandăm:

FOTO S-au copt portocalele din cel mai nou parc al Timişoarei. Fructele oferă un parfum special şi un joc cromatic aparte
 

FOTO A fost inaugurat Iulius Town Timişoara, investiţie totală în valoare de 442 de milioane de euro


FOTO VIDEO Timişoara, în Cartea Recordurilor. Bănăţenii aveau de doborât un record deţinut de India

 

FOTO S-a deschis circulaţia în noul subpasaj al Timişoarei. Cum se circulă în tunelul galerie de artă de la Iulius Town

FOTO Al treilea patinoar s-a deschis la Timişoara. Arena de gheaţă de la Iulius Town are o suprafaţă de 1.200 metri pătraţi

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite