FOTO Al treilea patinoar s-a deschis la Timişoara. Arena de gheaţă de la Iulius Town are o suprafaţă de 1.200 metri pătraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoarul de la Iulius Town FOTO Ş.Both
Patinoarul de la Iulius Town FOTO Ş.Both

În sezonul de iarnă 2019-2020, în Timişoara funcţionează trei patinoare; în Piaţa Libertăţii, la Shopping City din Calea Şagului şi la Iulius Town.

GALERIE FOTO

În ultimii ani, patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall nu a mai funcţionat din cauza lucărilor de extindere din zona mall-ulului. Ultima dată acesta era amplasat în locul în care a apărut parcarea supraetajată. Iată însă că în penultima zi din 2019, patinoarul Ice Dream şi-a redeschis porţile. A fost amenajat în parcarea din faţa clădirii UBC 3. Are o suprafaţă de 1.200 metri pătraţi şi poate găzdui până la 300 de persoane.

Programul patinoarului permite amatorilor să se bucure de arena de gheaţă de dimineaţă până seara, aceasta fiind deschisă zilnic, în intervalul orar 09.30 – 22.00. 

Tariful de acces la patinoar este de 15 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi, pentru o oră şi jumătate de distracţie. 

Iubitorii de mişcare al căror echipament este incomplet pot închiria patinele de la Ice Dream, cu 10 lei pentru copii şi15 lei pentru adulţi.  

În ultima zi din an, pe 31 decembrie, programul de funcţionare al patinoarului Ice Dream va fi de la 09.30 la 16.00, în prima zi din anul 2020 acesta va fi închis, urmând ca, de pe 2 ianuarie, să se revină la programul normal.

Patinoar Iulius Town

Tot începând cu 2 ianuarie, pentru cei care doresc să se iniţieze sau să se perfecţioneze în tainele patinajului, Ice Dream organizează cursuri cu un instructor, de luni până vineri, în intervalul orar 17.00 - 18.00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 9.30 - 10.30.

Patinoar Iulius Town

În sezonul de iarnă 2019-2020, în Timişoara funcţionează trei patinoare; în Piaţa Libertăţii, la Shopping City din Calea Şagului şi cel de la Iulius Town.

Patinoar Iulius Town



Citeşte şi:
 

FOTO VIDEO Unul dintre cele mai frumoase patinoare din ţară se află în centrul istoric al Timişoarei

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite