FOTO Încep lucrările la parcarea zgârie-nori. Şoferii îşi pot lăsa maşina şi la etajul nouă al clădirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa va arăta parcarea supraetajată pe nouă nivele
Aşa va arăta parcarea supraetajată pe nouă nivele

Mulberry Development a obţinut autorizaţia pentru construcţia unei parcări supraetajate în noul cartier timişorean ISHO. Parcarea va avea nouă etaje.

Parcarea supraetajată de la Iulius Mall, care va avea şase nivele, şi care va fi inaugurată curând, nu va fi nici singura, nici cea mai înaltă parcare din Timişoara. Mulberry Development a obţinut autorizaţia pentru construcţia unei parcări, care va avea nouă etaje. Parcarea va deservi noua clădire de birouri din proiectul multifuncţional ISHO, dar va putea fi folosită şi de şoferii care au nevoie să acceseze zona centrală a oraşului. 

Dezvoltatorul proiectului a anunţat că în următoarele zile vor demara lucrările la una din cele mai înalte parcări supraetajate din ţară, cu o capacitate de peste 700 de locuri. 

Lucrările vor fi finalizate la mijlocul anului viitor şi noua facilitate va putea fi dată în folosinţă, contribuind la îmbunătăţirea condiţiilor de trafic din zona Take Ionescu – Punctele Cardinale.

“Infrastructura care va deservi zona noului cartier este o prioritate pentru noi. Începem aşadar construcţia unei parcări de mari dimensiuni în paralel cu finalizarea primei clădiri de birouri şi demararea şantierului pentru viitoarele apartamente. Ne-am propus ca odată date în folosinţă apartamentele şi spaţiile de lucru din clădirile noastre, să existe toate facilităţile pentru a oferi cea mai bună experienţă urbană. Impactul va fi pozitiv nu doar în cartierul ISHO“, spune Ovidiu Şandor, CEO Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului ISHO.

Parcare ISHO

Peste 2.000 de locuri de parcare la ISHO

Celor 700 de locuri de parcare disponibile odată cu darea în folosinţă a noii facilităţi, li se vor adăuga alte 1.300 în zona subterană a clădirilor de locuinţe şi birouri care vor constitui proiectul multifuncţional ISHO, astfel încât în noul cartier să fie disponibile peste 2.000 de locuri de parcare. ISHO va deveni astfel cel mai bine deservit cartier din Timişoara din punct de vedere a spaţiilor de parcare.
 

Organizarea parcajului în cartierul ISHO, în subteranul clădirilor de locuinţe şi în parcarea supraetajată, este gândită pentru a putea crea o zonă rezidenţială complet pietonală la nivelul solului. Spaţiul rezultat este utilizat pentru amenajarea unui parc generos, pentru piste de biciclete şi pentru crearea unui frumos parcurs pietonal care va fi animat de magazine, restaurante şi cafenele. 

Parcare ISHO

Proiectul ISHO realizat de Mulberry Development

În prezent, Mulberry Development dezvoltă ISHO, un proiect major în Timişoara. La final celor trei etape de dezvoltare, ISHO va forma un cartier nou cu peste 1.000 de apartamente, 50.000 metri pătraţi de birouri de nouă generaţie, 2.000 de locuri de parcare, spaţii verzi de peste 7.500 metri pătraţi, locuri de joacă, after-school, supermarket, un centru medical, farmacie, bănci şi alte funcţiuni comerciale complementare. Zona pietonală a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase şi alte spaţii de socializare şi relaxare.
 

Mulberry Development este o companie premiată, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Şandor. Compania este cunoscută pentru realizarea a două proiecte majore în cele mai importante oraşe secundare din România: City Business Centre, Timişoara şi The Office, Cluj-Napoca. 


Citiţi şi:

FOTO Proiect futurist la Timişoara. Un nou pod rutier şi o pasarelă pietonală peste Bega

Proiectul care va schimba faţa Timişoarei. Singurul cartier din România gândit pentru pietoni şi biciclişti FOTO

Începe construirea blocurile viitorului în Timişoara: parc, piscină, locuri de joacă şi pistă de alergat. „Primul cartier cu adevărat nou construit după Revoluţie“

Ovidiu Şandor preia un teren abandonat şi construieşte un amplu cartier rezidenţial în centrul Timişoarei

Timişoreanul Ovidiu Şandor, în topul celor mai mari dezvoltatori de birouri din România: “Se poate face business sustenabil şi în afara Bucureştiului”

City Business Centre din Timişoara a finalizat cea de-a cincea clădire de birouri din Piaţa 700

FOTO VIDEO Premieră în Europa de Est. Stăvilar austriac de secol XVIII, mutat ca un puzzle uriaş la Timişoara
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite