FOTO Culmea agramaţilor: un timişorean a scris "Vîd garsoieră" pe un anunţ imobiliar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Citeste articolul pentru a vedea imaginea completa!
Citeste articolul pentru a vedea imaginea completa!

„Vîd garsoieră", „colidor" sau „cietrală" sunt numai câteva cuvinte dintr-un anunţ imobiliar care circulă, scanat, de ceva vreme pe internet. Vezi cine este autorul imaginii care a stârnit hohote de râs în rândul internauţilor!

O poză scanată cu un anunţ imobiliar lipit pe colţul unui stâlp circulă de ceva vreme pe internet. Dacă mesajul este unul imobiliar, modul de exprimare este unul cu totul aparte. Cuvinte precum „garsoieră", Fradorf" sau colidor anunţă vânzarea unei garsoniere din cartierul timişorean Freidorf.

Asa arata anuntul imobiliar afisat de timisorean

UPDATE Poliţist prădat la Timişoara. Hoţii l-au lăsat fără bijuterii, bani şi pistol

La telefonul afişat pe anunţ răspunde Romeo, un timşorean care spune că i s-a făcut o farsă de care nu se simte însă deranjat. „Nu am scris eu acolo, pe anunţ. Într-adevăr, eu aveam de vânzare o garsonieră, acum un an, dar nu ţin minte să fi scris acolo. Mi s-a pus numărul aiurea. A fost o farsă", a declarat Romeo pentru timisoara.adevarul.ro. Ba mai mult, acesta recunoaşte că nu stă deloc bine cu gramatica limbii române. „Nu mai contează ce studii am terminat. Dar nici eu nu stau mai bine cu gramtica. Dar, ce, parcă asta contează", a concluzionat acesta.

EXCLUSIV Doi angajaţi de la Finanţe s-au luat la bătaie la serviciu: „A fost ca o tamponare pe gheaţă"

Romeo spune că se ocupă cu comerţ şi imobiliare. „Vând şi eu ce apuc. De la maşini, la case şi ce mai apuc să cumpăr", a declarat acesta.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite