FOTO Cine este misteriosul investitor care va construi un aquapark la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum ar putea arăta aquaparkul de la Timişoara FOTO Primăria Timişoara
Cum ar putea arăta aquaparkul de la Timişoara FOTO Primăria Timişoara

Într-o conferinţă susţinută marţi, la Primăria Timişoara, primarul Nicolae Robu a anunţat construirea, la Timişoara, a unui aquapark spectaculos, din fonduri private. Nicolae Robu a declarat doar că a primit permisiunea din partea investitorului să anunţe proiectul, dar nu a menţionat cine va realiza investiţia, care aparţine celor mai bogaţi bănăţeni.

Primarul Nicolae Robu a anunţat, marţi, construirea unui aquapark, la Timişoara, din fonduri private. Robu a declarat că a primit din partea investitorului permisiunea de a anunţa proiectul, ţinut secret din raţiuni care ţin de strategia de afaceri a investitorului.

„Ceea ce mi s-a prezentat ca intenţie investitiţională se materializează. Investitorul şi-a dat consimţământul să vă anunţ. Proiectul este în stadiul de aviz pentru emitere PUZ. Va fi ceva super - super. Cei din urmă vor fi cei dintâî. Au fost alţii înainte care au făcut aquapark, dar al nostru va fi altceva”, a declarat Nicolae Robu, potrivit căruia investiţia va fi realizată pe un teren de peste şase hectare din zona Gării de Nord din Timişoara.

Misteriosul investitor, familia Cristescu

„Adevărul” a aflat cine este misteriosul investitor care va construi aquapark-ul de la Timişoara. E vorba de o firmă a fraţilor Emil şi Marius Cristescu, cei mai bogaţi bănăţeni, care deţin deja un aquapark la Orăştie, în judeţul Hunedoara.

„Intenţionăm să facem un aquapark de referinţă, cu tobogane cu cădere de la foarte mare înălţime, sunt unele care se numesc taifun, cu cădere de la foarte mare înălţime. Detalii o să prezentăm în perioada următoare. Acum suntem în faza de pregătire a PUZ-ului. Lucrările ar trebui să înceapă în 2021 şi să fie gata în 2022”, a declarat Emil Cristescu, care nu a putut preciza la acest moment o valoare a investiţiei.







aquparak timisaora FOTO primaria timisoara
aquparak timisaora FOTO primaria timisoara
aquparak timisaora FOTO primaria timisoara
aquparak timisaora FOTO primaria timisoara

Vă mai recomandăm să citiţi şi: 

FOTO Ştrandul românesc versus aquapark-ul unguresc. Tarife şi servicii pentru un weekend de vară reuşit

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite