Festival Internaţional de Magie. Cei mai tari magicieni din lume, campioni mondiali, vin la Timişoara VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magiceanul Lorenzo Cristian FOTO arhivă personală
Magiceanul Lorenzo Cristian FOTO arhivă personală

Time for Magic va aduna în 23 octombrie, la Sala Olimpia – “Constantin Jude” din Timişoara, pe unii dintre cei mai mari magicieni ai lumii, campioni europeni şi mondiali.

Iluzionistul timişorean Lorenzo Cristian organizează la Timişoara cel mai mare eveniment de magine şi iluzionism din România. Ideea i-a încolţit în 2018 când şi-a propus să organizeze în oraşul de pe Bega, o gală cu numere de excelenţă în ale magiei. I-a stat în cale pandemia, dar odată cu ridicarea restricţiilor visul său devine realitate: în 23 octombrie, Festivalul Time for Magic intră pe agenda evenimentelor culturale ale Timişoarei.

“În Magic Gala Show vor presta cei mai tari magicieni din lume, campioni internaţionali cu care eu am concurat la olimpiadele de iluzionism la care am participat între 2014-2017”, a spus Lorenzo Cristian.

La olimpiadele de iluzionism sunt opt categorii: “Stage Illusions”, “General Magic”, “Manipulations”, “Mentalism”, “Comedy Magic”, “Parlour Magic”, “Card Magic” şi “Macro Magic”.

La Festivalul Internaţional de Magie Time for Magic de la Timişoara, organizatorii vor aduce pe scenă spectacole din toate aceste categorii cu profesionişti care bat topurile de audienţe online şi performează în evenimente sold-out. 

“Ne-am gândit să nu dezvăluim totul de la început, ca să creăm şi mai mult suspans şi să ne ţinem publicul cu sufletul la gură până în ultimul moment. Doar vorbim despre magie.Vrem ca până la anunţarea campionilor să facem o campanie de earlybooking (n.r. rezervare anticipată). Primele bilete cumpărate vor beneficia de reducere 50%. Noi le-am numit <biletele misterioase>, pentru că publicul nu va cunoaşte artiştii, ci va fi o surpriză. Abia după prima rundă de vânzări vom dezvălui rând pe rând numele campionilor care vor participa la gala din cadrul Festivalului de Magie. Asta va aduce după sine şi schimbarea preţului de achiziţionare a unui bilet”, a declarat Minodora Stancu, manager proiect.

În spatele numelor artiştilor pe care organizatorii îi ţin surpriză sunt performanţe care îi recomandă la nivel mondial şi pe care stă scris: recordman, campion mondial Card Magic, campion mondial Mentalism, campion mondial Manipulatii, AGT Stars, cel mai bun evadator de sub apă din Europa, 500.000.000 vizualizări pe canalul de Youtube. 

Vă mai recomandăm să citiţi:

Magicianul Lorenzo, singurul român coleg de club cu Dynamo şi David Copperfield: „Nu am puteri supranaturale, sunt doar bine antrenat”

Un TIR de mare tonaj a circulat fără şofer pe un bulevard din Timişoara. „Superman“ a tras camionul după el

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri