Femeie luată pe capotă de „eleva” unei școli de șoferi, lăsată singură la volan. Cine a greșit cel mai mult VIDEO

0
Publicat:

Accidentul a avut loc pe o stradă din Timișoara, în 15 ianuarie 2024, însă imaginile filmate cu o cameră de bord au apărut de abia acum în spațiu public. Comentatorii încearcă să găsească cine a fost de vină pentru accident.

Accidentul de la Timișoara FOTO captură video
Accidentul de la Timișoara FOTO captură video

La începutul acestui an, în Timișoara a avut loc un accident de circulație, produs de eleva unei școli de șoferi. Polițișitii au transmis atunci că o femeie de 42 de ani, care conducea o mașină destinată școlarizării pentru obținerea permisului de conducere, a accidentat o tânără de 20 de ani, pe strada Muntenia.

Povestea e mai complexă. Instructorul cerut cursantei să tragă pe dreapta și a coborât din mașină pentru a ajuta o persoană căruia i s-a defectat mașina și care bloca efectiv strada. Rămasă singură în mașină, femeia care învăța să conducă a băgat mașina în viteză și a plecat de pe loc și a luat-o pe capotă pe proprietara mașinii defecte. S-a oprit de abia într-o altă mașină parcată pe marginea drumului.

Femeia accidentată a ajuns la urgențe pentru îngrijiri medicale.

Înregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook “Legende în trafic”, cu titlul “Fără cuvinte ce face instructorul auto!”

Întrebarea pusă de cei care au postat imaginile a fost: cine a greșit cel mai mult?

Amândoi, din păcate. Instructorul pentru că a coborât din mașină fără să se asigure că mașina e în modul parking, eleva va fi cercetată pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere… Așa este legea. Ai voie să pui în mișcare mașina, doar in prezența instructorului, sau a examinatorului. Fără ei în mașină, chiar și dacă te miști un metru, poliția rutieră consideră conducerea unui autovehicul fără permis. Obligatoriu trebuia să fie instructorul în mașină. Instructorul a greșit primul, pentru că nu s-a asigurat că mașina e parcată înainte de a se da jos din autovehicul. Citește legea”, a venit imediat un comentariu.

„Dacă instructorul oprea motorul și ea îl pornea și pleca era vina total a ei. Așa vina este doar a instructorului că a lăsat mașină pornită și în viteză. Ea probabil a vrut să țină piciorul pe frână, să fie sigură că stă pe loc mașină, dar a apăsat accelerația, este clar că era automată”, a urmat un alt comentariu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite