EXCLUSIV Vânzătorul de Furadan: "Puteam să rămân în Muntenegru, să îmi schimb numele şi să nu mă întorc. Viaţa mea ar fi fost mai simplă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Urziceanu, taximetristul de 34 de ani din Timişoara care a vândut Furadanul ucigaş pentru Mădălina Manole, a povestit în exclusivitate pentru Adevărul Timişoara care era planul lui secret de a scăpa de mâna lungă a legii.

La un moment dat tânărul spune că se gândea serios să nu se mai întoarcă niciodată în ţară. "Mi-a fost frică să nu fiu găsit vinovat de moartea Mădălinei Manole. Nu ştiu ce a fost în capul ei. Refuz să mă uit la televizor şi să văd cum se aruncă cu noroi peste mormântul cântăreţei. Mădălina putea să bea şi antigel de maşină, dar atunci nu cred că era arestat directorul unei benzinării pentru că a făcut trafic cu o substanţă mortală", spune Sorin Urziceanu, care speră să se facă dreptate în cazul lui.

Bărbatul care i-a furnizat Furadanul Mădălinei Manole: nu am ridicat nici acum banii pe acea comandă

image

CLICK AICI PENTRU GALERIEI FOTO CU SORIN URZICEANU

Timişoreanul spune că în lunile în care a stat în Muntenegru şi-a dat seama că putea să înceapă o nouă viaţă departe de ţară şi de problemele cauzate de vânzarea Furadanului, respectiv moartea Mădălinei Manole. "În Muntenegru am muncit cu ziua pentru că ştiam că trebuie să fac rost de bani pentru un avocat bun. Putea să rămân în Muntenegru, să mă însor şi să îmi schimb numele. Mi-ar fi fost relativ uşor să îmi găsesc şi un loc de muncă. Puteam să fac atât de multe lucruri, însă cu riscul viitorului distrus definitiv eu sunt un tip corect ce vrea să se facă dreptate", mai spune Sorin Urziceanu.

După şederea din Muntenegru, Sorin Urziceanu a stat o perioadă şi în Spania, la fratele lui. "Mi-am găsit un loc de muncă de bucătar-pizzer în Spania. Puteam să câştig mai bine de 2.000 de euro pe lună, mult mai mult decât toate câştigurile lunare pe care le-am avut din taximetrie sau din vânzarea Furadanului", a conchis Sorin Urziceanu.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Televiziunile vor să monteze cameră web în mormântul Mădălinei Manole

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite