Eveniment de proporţii în lumea muzicii electronice: House Parade debutează în acest week-end. Descarcă programul de pe cele şapte scene!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei zile de muzică electronică, cei mai talentaţi DJ de la nivel naţional şi internaţional, dar şi un public pasionat de genul musical - timişorenii sunt aşteptaţi la House Parade, în acest sfârşit de săptămână. Anul acesta, evenimentul se ţine la Şag, pe plaja Monte Carlo.

Numai invitaţi de renume în lumea muzicii electronice, la noua ediţie House Parade, care va debuta în această săptămână.

Descarcă AICI PROGRAMUL!

Felissia Felon va sparge gheaţa, vineri seara, începând cu ora 21 iar DJ Pagal şi DJ Optik promit să întreţină atmosfera în aceeaşi seară şi, probabil, până în zorii zilei de sâmbătă.

Concert live HD cu fabulosul violonist Andre Rieu

Sâmbătă, începând de la ora 20.00, distracţia continuă cu invitatul special al evenimentului - suedezul Jonas Stenberg, care promite să mixeze până dimineaţa.

VIDEO Chef ţigănesc cu Ferrari şi Lamborghini lângă birourile poliţiştilor de la Arme. Forţele de ordine din Timişoara sunt în alertă!

Week-endul promite un amalgam de stiluri muzicale, printre care stilurile muzicale trance, house, techno, drum & bass, dubstep sau psychedelic.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite