Efortul unui fotograf pentru o poză spectaculoasă: „Am închiriat o macara. Am aşteptat 10 ani momentul acesta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografie cu masivul Reteat în spatele Catedralei Mitropolitane, realizată de fotograful timisorean Razvan Vitionescu FOTO Razvan Vitionescu
Fotografie cu masivul Reteat în spatele Catedralei Mitropolitane, realizată de fotograful timisorean Razvan Vitionescu FOTO Razvan Vitionescu

Fotograful timişorean Răzvan Vitionescu a realizat o nouă fotografie spectaculoasă, surprinzând în acelaşi cadru Catedrala Mitropolitană din Timişoara şi masivul Retezat.

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Răzvan Vitionescu susţine că pentru a realiza fotografia cu masivul Retezat în spatele Catedralei Mitropolitane a închiriat o macara.

„Am închiriat o macara care m-a ridicat la 20 m înălţime de undeva de la marginea orasului şi am aşteptat 10 ani momentul acesta! Vor urma multe tone de fotografii şi filmuleţe epice, unice”, promite fotograful.

Răzvan Viţionescu s-a făcut remarcat în ultimii ani prin realizarea unor fotografii spectaculoase cu Timişoara şi zonele din regiunea de vest a ţării. 

„Vreau să documentez cât mai bine munţii din ţara noastră, dar şi peisaje urbane şi rurale, portrete, siluete la lumina lunii, cam tot ce ţine de fotografie de peisaj artistic şi de portret”, declara Vitionescu pentru „Adevărul” la începutul acestui an.  

Vă recomandăm să citiţi şi:

Munţii Ţarcu în spatele nocturnei stadionului „Dan Pălinişanu“ din Timişoara. Noi imagini de poveste FOTO

Fotografii de povestit nepoţilor cu cometa Neowise, văzută din Banat. Data viitoare va fi vizibilă peste 7.000 de ani

Opt ani de aşteptare, de încercări şi de stat la pândă după vreme, pentru o fotografie de senzaţie

Pârtia de schi de la Semenic, fotografiată din centrul Timişoarei. S-a folosit un teleobiectiv de 600 de milimetri

FOTO Spectacolul naturii la Timişoara. Capitala Banatului a înflorit ca în poveşti

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite