Dominic Fritz anunţă o primă victorie în războiul cu „paraziţii”: „Fac milioane fără să plătească un leu la bugetul local”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Timişoarei susţine că mai multe firme au „parazitat” domeniul public, folosindu-l ilegal FOTO Arhivă
Primarul Timişoarei susţine că mai multe firme au „parazitat” domeniul public, folosindu-l ilegal FOTO Arhivă

Primarul Timişoarei Dominic Fritz a anunţat că judecătorii au obligat clubul de fiţe Heaven să achite 250.000 de lei, bani obţinuţi de firma care deţine clubul în perioada în care Poliţia Locală i-a suspendat activitatea.

„Săptămâna asta am înregistrat o victorie de etapă importantă pentru respectarea legii în Timişoara. Instanţa ne-a dat dreptate când am cerut confiscarea veniturilor obţinute de clubul Heaven în perioada când Poliţia Locală i-a suspendat activitatea pentru că funcţiona ilegal. Este vorba de peste 250.000 lei. Pentru prima oară, banii pe care îi fac cei care parazitează domeniul public si bazele sportive ale oraşului, ignorând legea şi sfidând Primăria şi Poliţia Locală, vor fi confiscate”, susţine Dominic Fritz.

Potrivit edilului, Primăria Timişoara are pe rol mai multe procese cu firme care au ocupat ani de zile suprafeţe din patrimoniul oraşului fără să plătească bani la bugetul local.

„Este o măsură de a restabili echilibrul între cei mulţi care respectă regulile şi funcţionează legal şi ceilalţi care cred că se poate oricum, pentru că aşa au fost învăţaţi până acum. Avem în lucru peste 10 cazuri punctuale, care ocupă fără niciun titlu zeci de hectare din patrimoniul oraşului, pe care au construit ilegal, au deschis cluburi, terase, baze de agrement, fac milioane fără să plătească un leu bugetului local. Măsuri vor urma în fiecare caz în parte. Este o luptă pe care clasa politică locală a evitat-o până acum, dar pe care mi-o asum”, a mai transmis Dominic Fritz.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Culisele scandalului legat de steagurile străine de la Timişoara. „Tricolorul României e mai important”

O nouă amendă uriaşă pentru Colterm Timişoara. Sancţiunile totale depăşesc deja 35 de milioane de euro

TimişoaraPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite