Cinci persoane au suferit fracturi după ce o terrasă de pe care voiau sa-şi facă selfie-uri s-a prăbuşit, în Valea Doftanei. Victimele, duse la Urgenţă în Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Pompierii de la ISU Prahova intervin în Valea Doftanei, unde mai multe persoane au solicitat ajutorul, după ce terasa pe care se aflau pentru a face un selfie, s-ar fi rupt. Nu se cunosc exact împrejurările producerii acestui accident. Cinci persoane cu fracturi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Ploieşti.

UPDATE 19.47 Conform Poliţiei Prahova, în jurul orei 16,00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că podeaua unei terase exterioare a unei unităţi de cazare din comuna Secăria s-ar fi rupt, în timp ce se aflau mai multe persoane pe ea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cinci persoane cu fracturi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Ploieşti, în urma accidentului. Victimele sunt un bărbat de 67 de ani şi patru femei cu vârste între 35 şi 64 de ani.

***

Reprezentanţii ISU Prahova transmit că intervin cu două ambulanţe de tip SMURD, două ale Seviciului Judeţean de Anbulanţă şi un echipaj de stingere, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112.

Apelanţii au anunţat că se aflau pe o terasă unde îşi făceau un selfie, iar aceasta s-ar fi rupt. 

Momentan nu se cunosc exact împrejurările producerii accidentului.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite