Doi maidanezi au ajuns în familia unui politician. Adopția, făcută de Sărbători FOTO

0
Publicat:

În pragul Sărbătorilor de iarnă, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a adoptat de la Asociația Peace of Heaven două cățelușe cu o poveste dramatică de viață.

Câini adoptați de Alin Nica FOTO Facebook/Alin Nica
Câini adoptați de Alin Nica FOTO Facebook/Alin Nica

Familia lui Alin Nica s-a mărit de sărbători cu doi membri - a anunțat acesta. Este vorba de Rona și Blacky, două cățelușe metiș care au fost adoptate de la Asociația Pieces of Heaven

În pragul sărbătorilor mi-am făcut timp pentru activități de suflet și sunt fericit că cele două noi membre ale familiei și-au găsit locul în casa noastră! Am adoptat două cățelușe metise care au avut o poveste tragică de viață, dar sper ca în familia noastră să reușim să o rescriem. Pe Rona și Blacky le-am adoptat acum câteva săptămâni de la Asociația Pieces of Heaven, deoarece susțin eforturile voluntarilor care fac protecția animalelor. Cred că un câine sau un animal de companie nu trebuie să fie de rasă ca să aducă bucurie într-o casă și, mai cred că, odată îngrijiți precum cățeii de rasă, metișii devin la fel de frumoși și de iubitori”, a povestit Alin Nica pe Facebook. 

Câini adoptați de Alin Nica FOTO Facebook/Alin Nica
Câini adoptați de Alin Nica FOTO Facebook/Alin Nica

Cățelușele vor fi sterilizate în curând, conform contractului de adopție și conform cerințelor legii.  

Știu că mulți oameni se feresc de femele deoarece fac pui, dar, din fericire, operația de sterilizare a devenit atât de accesibilă, încât merită să dăm o șansă la adopție tuturor cățeilor, indiferent că sunt femele sau masculi”, a mai spus Nica. 

„Cine rămâne indiferent în fața unor animale abandonate stă nepăsător și în fața unor copii și bătrâni”

Politicianul liberal susține că felul în care membrii comunității tratează animalele este un indicator al evoluției respectivei comunități. Nica a citat din Pitagora: „Celui care ucide un animal nu îi este dificil să omoare un om”.  

Câini adoptați de Alin Nica FOTO Facebook/Alin Nica
Câini adoptați de Alin Nica FOTO Facebook/Alin Nica

„Eu aș zice că, în mod asemănător, cine poate rămâne indiferent în fața unor animale abandonate, poate sta nepăsător și în fața unor copii, bătrâni sau oameni aflați în situații vulnerabile. Grija și iubirea nu vin pe segmente, categorii sau rase, iar cei dornici să ajute o vor face pe tot parcursul anului, nu doar de sărbători. Oamenii care se implică în protecția animalelor vor dona și pentru copii, căci la baza fiecărei forme de contribuție se află bunătate și un suflet nobil”, a mai spus Alin Nica. 

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite