Criza învinsă la Timişoara de o investiţie de 20 de milioane de euro. Apar noi locuri de muncă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce clasa muncitoare a plecat în concediu, cei mai mari investitori străini din partea de vest a ţării se reapucă de muncă. După ce fabrica Continental - lider în producţia de airbaguri, sisteme de frânare electronice, şasiuri, sisteme de navigaţie şi instrumente de bord - a investit 20 de milioane de euro într-un nou centrul logistic, de cercetare şi dezvoltare, şi alte mari concerne anunţă angajări şi investiţii ce

Criza pare să fie învinsă în partea de vest a ţării de vreme ce o serie de mutinaţionale au decis să îşi extindă activitatea cu investiţii ce se ridică la ordinul a zeci de milioane de euro. Investitorii străini sunt mulţumiţi de forţa de muncă ieftină, de costurile relativ mici de şcolarizare, dar şi de calitatea produselor ce sunt fabricate în Banat.

Primul pas a fost făcut de reprezentanţii companiei Continental, care au decis să îşi extindăa afacerea, lucru care va duce la noi angajări în cel mai scurt timp. "În prezent, centrul de inginerie din Timişoara avem 1800 de angajaţi, iar în viitor acest număr urmează să crească. Timişoara va rămâne o prioritate pentru noi, iar toate investiţiile de aici reprezintă combinaţia perfectă pentru activităţile noastre", a spus Christian von Albrichsfeld, director general al Continental în România. Şi multinaţionalele de la graniţa cu Ungaria au planuri ambiţioase pentru viitor.

image

Află unde te poţi angaja şi care sunt planuri de investiţie, mâine dimineaţă, în Adevărul Timişoara!

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite