Criminalul cu drujbă a fost trimis în judecată. Este acuzat de omor cu premeditare şi cruzimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Sebastian Dumitru riscă ani grei de închisoare FOTO Daniel Dancea
Doru Sebastian Dumitru riscă ani grei de închisoare FOTO Daniel Dancea

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au finalizat cercetările în dosarul în care  Doru Sebastian Munteanu este acuat că l-a ucis pe un bărbat de 45 de ani, tăindu-l cu drujba. Procurorii susţin că acuzatul a premeditat crima.

Anchetatorii au refăcut filmul crimei din noaptea de 30 spre 31 ianuarie când Doru Sebastian Muntean a intrat cu drujba în casa unui bărbat din Sânandrei. Potrivit procurorilor, bărbatul a tăiat uşa casei cu drujba şi a intrat în imobil „cu scopul de a ucide victima”. „După ce inculpatul a intrat în locuinţă, victima L.M.C., care în acele momente dormea, s-a trezit, iar când l-a văzut pe inculpat în locuinţă, a sărit pe geamul unei camere şi a fugit în grădina din spatele imobilului, împreună cu fiul său minor L.F.A. Inculpatul a alergat în urmărirea victimei, a ajuns-o şi, cu acea drujbă, a ucis victima, tăind-o în zona gâtului, a capului, a membrelor superioare, precum şi în alte zone ale corpului”, arată procurorii în rechizitoriu.

Bărbatul acuzat de omor este acuzat şi de loviri şi alte violenţe, după ce unul dintre fii victimei a fost rănit în încercarea de a scăpa de ucigaş. „Acţiunea agresivă a inculpatului care a alergat având asupra sa o drujbă în urmărirea victimei şi a fiului său minor, a condus la vătămarea integrităţii corporale a acestuia din urmă, care, în încercarea de a se salva şi a scăpa de inculpat, a fost nevoit să escaladeze gardul grădinii, iar în cădere a suferit o fractură la gamba piciorului stâng, leziune traumatică care necesită 60 (şaizeci) de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, se mai arată în rechizitoriu.

Dosarul va fi judecat de Tribunalului Timiş.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite