Concertul cu Guess Who de la Timișoara, anulat, după ce raperul a fost prins drogat la volan

0
Publicat:

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara a anunțat că s-a luat decizia de anulare a concertului cu Guess Who, care ar fi trebuit să se desfășoare în data de 7 octombrie 2023.

Raperul Guess Who SURSA Facebook GW
Raperul Guess Who SURSA Facebook GW

Am luat act de evenimentele recente din spațiul public în care a fost implicat artistul hip-hop Guess Who. Până la clarificarea situației, confirmarea sau infirmarea informațiilor de către autoritățile competente, ne vedem nevoiți să anunțăm anularea concertului programat la Timișoara, pentru data de 7 octombrie 2023, ținând cont de timpul scurt rămas până la desfășurarea acestuia. Siguranța publicului și promovarea unei conduite în acord cu legile vor fi mereu o prioritate absolută pentru noi”, a transmis Alexandra-Maria Rigler, directoarea Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Brigada Rutieră din București l-a oprit miercuri, 27 septembrie, în trafic, pe Laurențiu Mocanu, alias Guess Who, iar în urma controlului a fost depistat poztitiv la cocaină.

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, a transmis oficial Poliția Capitalei.

Guess Who ar fi trebuit să concerteze în cadrul evenimentului „Celebrarea orașului“, din cadrul programului cultural Timișoara 2023.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite