Concert de Ziua Timişoarei pentru copii şi adolescenţi: Andreea Bănică, Delia şi Smiley în Piaţa Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley va fi printre cei care vor cânta pe scena din Piaţa Victoriei din Timişoara
Smiley va fi printre cei care vor cânta pe scena din Piaţa Victoriei din Timişoara

Primăria Timişoara organizează patru zile de evenimente pentru a marca data de 3 August, ziua oraşului. Concertele din Ziua Timişoarei sunt dedicate în special celor de vârstă şcolară

Manifestările vor debuta vineri, 2 august, de la ora 9.00 cu un ceremonial militar în Parcul Central şi vor continua la ora 11.00 cu întrunirea în şedinţă festivă a Consiliului Local al Municipiului Timişoara. Seara va continua cu un concert în Piaţa Victoriei. De la ora 20.00 vor urca pe scenă: Desant, Fely and The Band şi trupa Vunk.

Ziua de sâmbătă, 3 august, este dedicată în principal copiilor, cei mici fiind aşteptaţi, începând cu ora 10.00 pe strada Mărăşeşti unde sunt programate, spectacole, lecţii de dans, ateliere de pictură şi hand – made. De la ora 19.00 la Casa Artelor, pe str. Augustin Pacha nr.8 va avea loc Vernisajul expoziţiei „Sculptura azi, 4 discursuri”, urmată de un concert susţinut de Sebastian Spanache Trio. 

Tot în 3 august vor avea loc şi acţiuni sportive “Cupa oraşelor înfrăţite „ turneu de fotbal cu echipe de amatori. Vor participa reprezentanţi ai Municipiul Timişoara şi echipe invitate din oraşele înfrăţite.

Puştanii sărbătoresc Ziua Timişoarei cu Delia şi Smiley

  Concertele din seara de 3 august, din Piaţa Victoriei, sunt rezervate în principal copiilor şi adolescenţilor. Vor cânta Ruby, Sore, Alex Velea, Andreea Banică, Delia şi Smiley.

Duminică, 4 august, copiii sunt aşteptaţi din nou, pe strada Mărăşeşti cu multe activităţi dedicate lor. În Parcul Rozelor, de la ora 19.30 va avea loc un spectacol folcloric, iar în Piaţa Victoriei, iubitorii de jazz şi blues sunt invitaţi la Festivalul Blues pentru Timişoara care se va desfăşura în 4-5 august.

Ziua Timişoarei, 3 August, a devenit ziua oraşului printr-o hotărâre de Consiliu Local. Prin această hotărâre se marchează intrarea trupelor româneşti în Timişoara, la 3 august 1919, şi instaurarea primei administraţii româneşti.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite