Comportament inuman: Un vitezoman a dat peste o mamă şi copilul ei de doi ani, apoi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe strada Ardealul din Timişoara Foto: oradetimis.ro
Accidentul a avut loc pe strada Ardealul din Timişoara Foto: oradetimis.ro

Poliţiştii l-au identificat pe şoferul care conducea un Audia A8 şi l-au ridicat de acasă. Acesta a urcat la volan având permisul suspendat pentru viteză.

Cumplit accident de circulaţie în Timişoara. Un şofer a scăpat de sub control bolidul Audi A8 şi a urcat pe trotuar unde a lovit în plin o femeie şi care îşi plimba copilul de doi ani în cărciuor.

În loc să acorde primul ajutor victimelor, şoferul, dând dovadă de lipsă de omenie, a fugit de la faţa locului.

Mama a fost grav rănită, în timp ce copilul a avut noroc să scape cu răni uşoare. Ambii au fost transportaţi de urgenţă la spital. Poliţiştii l-au identificat rapid pe posesorul Audiului şi s-au dus la el acasă, de unde l-au şi ridicat. Şoferul în vârstă de 25 de ani avea permisul suspendat tocmai din cauza vitezei. 

"Accidentul a avut loc pe strada Ardealul din Timişoara. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a acroşat o femeie de 28 de ani, care se plimba cu copilul aflat în cărucior. Femeia se află în stare gravă, iar copilul este bine. Şoferul nu s-a oprit să sune la salvare sau să acorde primul ajutor victimelor, ci a fugit de la faţa accidentului. Poliţiştii l-au găsit acasă. El avea permisul suspendat. Poliţiştii i-au făcut acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului", a declarat Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt la IPJ Timiş.

În timp ce şoferul fugar era transportat la spital, pentru recoltare de sânge, maşina poliţiei a fost implicată într-un alt accident. O şoferinţă nu a acordat prioritate maşinii care mergea cu girofarurile şi semnalele acustice pornite şi a lovit în plin autoturismul oamenilor legii. Tânărul vitezoman a ajuns într-un final la spital, cu o altă maşină de poliţie, iar în urma analizelor de sânge a reieşit că nu a consumat băuturi alcoolice.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite