Trei persoane rănite într-un carambol cu trei autovehicule lângă Piatra-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc luni-seară...
Accidentul a avut loc luni-seară...

Trei autoturisme au fost atrase într-un carambol, luni seară, în apropiere de micuţul orăşel Piatra-Olt din judeţul Olt. Accidentul a avut loc pe fondul ploii, şoferul unuia dintre autovehicule estimând total eronat viteza la condiţiile de drum. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului şi, ulterior, au fost transportate şi internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Slatina.

Accidentul s-a produs seara târziu, în jurul orelor 21.45. La acea oră, Ionuţ R. (23 de ani), din municipiul Caracal, se îndrepta spre casă fiind la volanul unei autoutilitare înmatriculată în Bulgaria. Acesta circula din direcţia Piatra Olt – Caracal, când, la un moment dat, a pătruns pe contrasens deoarece nu a adaptat viteza de mers într-o curbă la dreapta, şi, în condiţii unui carosabil umed, s-a izbit frontal în mod violent de un autoturism condus regulamentar de către Constantin R. (23 ani), din comuna Osica de Sus. Acesta din urmă a fost proiectat apoi într-un alt autoturism condus tot regulamentar de Petre N.(23 ani), originar din comuna Brâncoveni.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto Constantin R., precum şi a pasagerilor aflaţi în autoturismul acestuia, respectiv Ionela R. (36 ani), şi Marian R. (41 ani), ambii din comuna Osica de Sus. Toate victimele accidentului au fost transportaţi şi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Slatina.

Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul care a produa accidentul s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite