Clarvăzătorul intrat la închisoare cu „părintele OTV”, eliberat condiţionat. De ce a refuzat un judecător să-l pună în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorel Petru Pârv, unul dintre şantajiştii din dosarul „Dan Diaconescu”, condamnat la patru ani de închisoare, a fost, miercuri, eliberat condiţionat. Pârv, clarvăzător în cadrul emisiunilor de la OTV, a fost eliberat de Tribunalul Timiş după ce Judecătoria Timişoara îi respinsese iniţial cererea de eliberare condiţionată.

Dorel Petru Pârv, cunoscut drept clarvăzătorul Doru Pârv, a fost condamnat în 4 martie 2015 la patru ani de închisoare pentru şantaj. Pârv a fost condamnat alături de Dan Diaconescu, cei doi fiind acuzaţi că în anul 2009, când OTV-ul era în plină glorie, l-au şantajat pe Ion Moţ, primar al comunei arădene Zărand, pe care l-au constrâns să le dea 200.000 de euro.

După executarea a două treimi din pedeapsă, clarvăzătorul Doru Pârv a solicitat eliberarea condiţionată. Cererea a fost judecată în primă instanţă la Judecătoria Timişoara, care a respins solicitarea. Judecătorul a arătat că Doru Pârv a executat fracţia de pedeapsă care îi permite să fie eliberat condiţionat, a fost stăruitor în muncă, a fost discinplinat, primind 11 recompense şi nicio sancţiune disciplinară. Cu toate acestea, Judecătoria Timişoara a considerat că Doru Pârv trebuie să mai stea la reeducare.

image

Extras din decizia Judecătoriei Timişoara prin care eliberarea lui Doru Pârv a fost respinsă

Pârv a contestat decizia Judecătoriei Timişoara la Tribunalul Timiş, iar judecătorii de aici au considerat că fostul OTV-ist a fost reeducat şi poate fi pus în libertate: "În baza art.587 C.p.p. raportat la art.59 din Codul penal din 1969 C.p. admite cererea formulată de condamnatul Pârv Dorel Petru. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Pârv Dorel din executarea pedepsei de 4 ani închisoare aplicată prin s.p.nr.1186/2013 a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, pedeapsă pusă în executare prin mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea nr.1882/2015 emis de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”. 

Doru Pârv, în perioada sa de glorie OTV-istă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite