Ciobanul cu casa într-o dubă Ford, de pe Autostrada Vestului, urează bun venit în România GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dubiţa Ford a fost transformată în locuinţă pentru cioban
Dubiţa Ford a fost transformată în locuinţă pentru cioban

Primul tronson din autostrada Timişoara - Lugoj, de 9,5 kilometri, este finalizat şi se aşteaptă începerea circulaţiei. Liniştea se va termina şi pentru ciobanul care e vecin cu autostrada

Cine spune că pe autostrada Timişoara –Lugoj au fost expropriaţi toţi cei care au avut pământ? Poate pe hârtie lucrurile au fost rezolvate, însă în realitate mai există acolo un locuitor. L-am descoperit la o vizită pe noul tronson, de 9,5 kilometri, terminat cu mult înainte de termen, dar pe care nu are cine să îl inaugureze.



GALERIE FOTO


Este vorba de un cioban, care are stână gard în gard cu autostrada. Acesta şi-a amenajat casa într-o dubiţă Ford, unde are toate dotările necesare pentru un trai normal, cu bucătărie şi dormitor. Încălzirea este pe lemne, fumul putând ieşi liniştit pe hornul maşinii.

Eu aici stau de trei ani. Maşina din care mi-am făcut casă nu mai merge, e de fier vechi. Dar e bună de casă. Am grijă de 350 de oi, care sunt ale unui italian. Nu mă deranjează că o să fie circulaţie pe autostradă. Nu cred că se stresează nici animalele”, a spus ciobanul de după gardul care îl desparte de autostradă.

Cioban Autostrada Vestului

Una peste alta, străinii care vor intra pe Autostrada Vestului, vor avea parte de primul şoc cultural la noi în ţară. Cu siguranţă nu au mai văzut în drumul lor casă de cioban într-un Ford.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite