Cine este şoferul cu Ferrari, prins cu 230 km la oră de poliţistul timişorean Valer Kovacs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook/ Valer Kovacs
FOTO Facebook/ Valer Kovacs

Poliţistul Valer Kovacs, cel care l-a oprit pe şoferul cu Ferrari, a dezvăluit cine este vitezomanul. După ce l-a amendat şi l-a lăsat fără permis, poliţistul s-a fotografiat cu şoferul.

Un şofer a fost depistat marţi, 26 iulie, de poliţiştii din cadrul Brigăzii de Poliţie Autostrăzi - A1 Deva – Nădlac, conducând un Ferrari cu viteza de 230 km/h pe un sector de drum limitat la 130 km/h.
 

Acesta se deplasa pe A1 la km 431, calea 2, sensul de mers Lugoj - Deva, în apropierea localităţii Margina din judeţul Timiş.
 

IPJ Timiş a transmis că şoferul a fost sancţionat cu suma de 1.305 lei, fiindu-i aplicată şi măsura complementară a suspendării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 120 de zile, eliberându-i-se o dovadă, fără drept de circulaţie.
 

Poliţistul Valer Kovacs, cel care l-a oprit pe şofer, a dezvăluit cine este vitezomanul. 

FOTO Valer Kovacs


FOTO Facebook/Valer Kovacs
 

Bărbatul de 46 ani este un pilot de curse din Austria. 

„Ieri am întâlnit prin luneta radarului un pilot de curse din Austria cu un Ferrari ce dezvolta 700 cp şi se deplasa cu 230km/h. Un om obişnuit cu viteze astronomice, din păcate legea este lege pentru toată lumea, indiferent de meserie sau situaţie. I-am explicat pericolele la care se expune, a înţeles mesajul meu şi l-am rugat pe viitor să nu mai confunde autostrada cu circuitul de curse. La final ne-am oferit o strângere de mână în semn de respect reciproc. Aşa cum v-am promis, voi face câte o poză cu fiecare dintre voi, care doriţi acest lucru indiferent de situaţie. Protejaţi viaţa”, a scris poliţistul Valer Kovacs, pe pagina sa de Facebook.

FOTO Valer Kovacs

FOTO Facebook/Valer Kovacs

Vă mai recomandăm să citiţi:

Şofer cu Ferrari, prins cu 230 km/h pe A1. Nu a mai fost lăsat să urce la volan

Cum a fost umilită Poliţia în instanţă de un şofer prins „zburând” cu 198 km/h pe Autostrada Soarelui

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite