Celebrul regizor britanic Charlie Ottley, jefuit în Timişoara. A rămas fără dronă şi mai multe accesorii foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chaley Ottley în vizită în Timiş FOTO Facebook/Turism Timiş
Chaley Ottley în vizită în Timiş FOTO Facebook/Turism Timiş

Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia şi Flavors of Romania, aflat în Timişoara pentru a filma un clip de promovare al judeţului Timiş, a fost jefuit în Parcul Civic.

UPDATE Drona documentaristului, un Mavic 2 Pro, costă aproximativ 2.000 de euro. Dacă nu îşi recuperează aparatul, britanicul ar dori ca măcar să recupereze cardul pe care se aflau înregistrările.

„Iubim oraşul, iubim judeţul, e incredibil de frumos, e vibrant. Cafenele, restaurante, totul e atât de cool. Ai unde să stai până târziu, să te distrezi poate cu prietenii. E un mare păcat că am fost prădaţi. Înţeleg că nu sunt camere în parc, nu ştiu cum vor putea fi identificaţi hoţii. Stăteam pe bancă şi încercam să filmăm, dar am pierdut toate imaginile de ieri. Noi am vrea măcar imaginile înapoi, sunt de neînlocuit. Am muncit toată ziua, am pierdut toată munca. Poate cineva ştie cine sunt hoţii aceştia, poate văd pe cineva că încearcă să vândă o dronă. Sau poate cineva va lăsa anonim cardul SD la recepţia Hotelului Ibis”, a declarat Charlie Ottley pentru Ziua de Vest.

UPDATE Duminică, Charlie Ottley a filmat în Piaţa Unirii obişnuitul schimb de gardă. “Avem un contract de colaborare pentru promovarea turistică în Timiş. Am filmat în mai multe zone din judeţ şi în Timişoara. S-a aflat aici pentru o perioadă de o săptămână, iar miercuri trebuia să plece acasă. Duminică am filmat în Piaţa Unirii schimbul de gardă, era o vreme foarte bună. Apoi ne-am despărţit. Ce pot să spun despre cele întâmplate, cred că putea să se întâmple oriunde, în orice colţ al lumii. Din păcate s-au pierut filmări, pentru că ei sunt trei în echipă şi fiecare avea cu el material filmat”, a declarat Delia Barbu, preşeintele Asociaţiei pentru Promovarea Turismului Timiş.  

 

UPDATE “În această dimineaţă, 6 iunie 2022, în jurul orei 3.00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că în Parcul Civic din Timişoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conţinea o dronă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei şi tragerea acestora la răspunderea penală”, au transmis cei de la IPJ Timiş.
 

Charlie Ottley s-a plimbat, duminică seara, prin Parcul Civic din Timişoara când a fost atacat.

Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esenţiale, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice. 

Imediat după incident, Charlie Ottley şi persoana care îl însoţea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliţie. 

Regizorul britanicul filmează, în aceste zile, în mai multe locuri din judeţul Timiş, acesta semnând un contract cu Consiliul Judeţean Timiş, pentru promovarea celor mai frumoase locuri pentru turişti. 

“Facem apel la autorităţile responsabile să se mobilizeze atât în instrumentarea cazului, cât şi în asigurarea siguranţei tuturor cetăţenilor care se află pe teritoriul administrativ al Timişoarei. Consiliul Judeţean Timiş îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deşi odată cu echipamentul au fost furate şi înregistrările făcute zilele trecute”, au transmis cei de la Consiliul Judeţean Timiş.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Celebrul regizor britanic Charlie Ottley a urcat în Turnul de Apă din Timişoara. A admirat oraşul de la peste 50 de metri FOTO

Cunoscutul realizator al documentarului „Wild Carpathia“ şi-a cumpărat casă în România. Locul ales de Charlie Ottley este în inima munţilor

Jurnalistul britanic care a făcut România celebră în toată lumea: „Mulţi străini au idei preconcepute şi nu realizează ce destinaţie fantastică este România“

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite