Realizatorul britanic Charlie Ottley, critici la adresa Ministerului Turismului pentru modul în care România a fost promovată la New York VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Charlie Ottley în timpul fimărilor din Delta Dunării  foto: AMDTDD
Charlie Ottley în timpul fimărilor din Delta Dunării  foto: AMDTDD

Charlie Ottley a realizat mai multe documentare despre România şi spune că a încercat să discute cu Ministerul Turismului despre promovarea ţării noastre. Totul în zadar.

Realizatorul BBC Charlie ottley a postat pe contul său de România a fost prezentată la târgul de turism de la New York

Charlie Otlley, cel care a produs documentarele „Wild Carpathia”, „Flavours of Romania” şi „Wild Danube”, susţine că a încercat să discute în trecut cu Ministerul Turismului pentru a promova România gratuit în lume. Doar că, din partea oficialilor noştri nu a primit niciun răspuns. 

În schimb, România este promovată la astfel de târguri internaţionale de turism cu „greşeli oribile”, spune producătorul britanic. El arată fotografii cu standuri de promovare ale altor ţări, cu oameni îmbrăcaţi în costume tradiţionale şi palnşe mari cu imagini, nu coli A4 prinse pe o pânză neagră. 

„Acesta este modul în care România, Ministerul Turismului, autorităţile, aleg să promoveze o ţară care ar putea fi între cele mai captivante şi frumoase din Europa. Aşa aleg să exporte faţa României în faţa unei audienţe globale, internaţionale”, spune Charlie Ottley. 

Standul României  la târgul de turism de la New York încludea o draperie neagră pe care erau prinse, cu clame, fotografii A4 printate color. În imaginea postată de instituţie erau şase reprezentanţi ai ţării care aveau în spate draperia pe care scria mesajul „Explore the Carpathian Garden”.

Fotografia (foto jos) postată de Consulatului General al României a fost şetarsă ulterior, dar chiar şi aşa, oamenii au reuşit să posteze comentarii, spunând că este o „bătaie de joc” şi o „mizerie”.

Reprezentantii Romaniei la Targul de Turism Foto Consulatul General al Romaniei în New York

Vă recomandăm şi: 

Delta Dunării, paradisul sălbatic promovat de Charlie Ottley | VIDEO

Celebrul regizor britanic Charlie Ottley a urcat în Turnul de Apă din Timişoara. A admirat oraşul de la peste 50 de metri FOTO

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite