Casă închisă la petrecerea dată de Adi Bărar de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unii dintre muzicienii de la Cargo au aşteptat în maşină până să urce pe scenă, din cauza înghesuielii din clubul Factory Pub, inaugurat cu ocazia evenimentului "Jurnal de bord".

Adrian Bărar, liderul trupei Cargo şi-a sărbătorit ziua de naştere (a împlinit 51 de pe 15 ianuarei) alături de fani şi prieteni în cadrul tradiţionalului eveniment "Jurnal de bord", care a ajuns deja la cea de a opta ediţie. De această dată, concertul s-a desfăşurat în Factory Pub din Timişoara, care a şi fost inaugurat cu această ocazie. Din păcate pentru numeroşii fani Cargo, locaţia s-a dovedit a fi mult prea mică pentru un asemenea eveniment. Încă înainde de înecepera concertului, multă lume a făcut cale întoarsă, pentru simplul fapt că nu mai aveau loc în club. „Mi-am luat şi haine de duminică şi eram pregătit pentru concert. Dar nu ai loc, e plin. Nu stau în uşă, aşa că plec”, a spus Aurel Cotarcă, realizator de emisiuni la Radio Campus, declarat iubitor de rock şi fan Cargo. 

Toboşarul şi clăparul s-au încălzit în maşină

Nu doar fanii au avut de pătimit din cauza locaţiei, ci chiar şi muzicienii care urmau să urce pe scenă mai târziu. Spre exemplu, toboşarul Tavi Pialan şi clăparul Cristi Pup au preferat să aştepte ora la care urmau să cânte în maşină, cu motorul pornit, să nu sufere din cauza frigului.

Jurnal de bord a început cu povestea lui Adi Bărar, care a trecut în revistă, muzical, toate etapele pe care le-a parcurs în cariera lui de chitarist. El a fost ajutat de numeroşi prieteni muzicieni, cu care a şi colaborat de-a lungul anilor. Au urcat pe scenă Albert Zozo, Călin Cercel, Zsolt Szabo, Adi Şchiopu, Mircea Bunea Trio. A avut loc şi o premieră absolută. Bărar a fost acompaniat pentru prima dată şi de un DJ, K-Lu din Timişoara.
 
Îmi pare rău că nu este clubul mai mare. Dar cred că în orice loc din oraş ar fi cântat Cargo ar fi fost plin”, a spus Adi Bărar.

Aşa cum a procedat şi anul trecut, „Bareze” a oferit, prin tragere la sorţi, o chitară Ibanez, pentru unul din fanii participanţi la concert.

Spectacolul s-a încheiat cu obişnuitul recital Cargo.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite