Blestemul Mădălinei Manole: vânzătorul Furadanului ucigaş trăieşte de pe o zi pe alta, a cedat psihic şi a divorţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproape un an de la sinuciderea Mădălinei Manole, bărbatul care a vândut Furadanul - Sorin Urziceanu - trăieşte de pe o zi pe alta. Cu imaginea pătată după moartea artistei, timişoreanul a ajuns să nu îşi găsească loc de muncă, în acest moment el trăind din ajutorul acordat de familie. Bărbatul a rămas fără nevastă şi este cercetat penal pentru trafic de stupefiante.

Moartea Mădălinei Manole a reuşit să marcheze familia divei, pe prieteni, pe fanii ei, dar şi pe omul de la care a cumpărat substanţa chimică cu care şi-a pus capăt zilelor. La aproape un an de la sinucidere, Sorin Urziceanu duce o viaţă simplă, în care se chinuie să trăiască de pe o zi pe alta. Timişoreanul a ajuns să divorţeze de nevastă, a fost dat afară din locuinţă de femeia cu care a avut destinul unit până la separarea pronunţată de instanţă, iar găsirea unui loc de muncă i-a fost imposibilă.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU MĂDĂLINA MANOLE

Fosta lui soacră l-a văzut în urmă cu un an de zile, la fel ca şi vecinii lui, dar de atunci bărbatul nu a mai avut curajul să se întoarcă în cartierul în care a locuit până la sinuciderea Mădălinei Manole. Surse din rândul angajaţilor firmei de taximetrie unde a lucrat Sorin Urziceanu înainte să moară Mădălina Manole spun că timişoreanul a reîncercat să devină taximetrist, dar nu a avut nicio şansă din cauza imaginii pătate.

A divorţat vânzătorul care a aprovizionat-o pe Mădălina Manole cu Furadanul ucigaş

Filiera care vinde ilegal Furadan în România aduce substanţa din Serbia

EXCLUSIV: Vânzătorul pesticidului Furadan cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost depistat de poliţie prin semnal GSM

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

image

foto: Sorin Urziceanu

Luna trecută s-a decis că Sorin Urziceanu va fi judecat pentru trafic de stupefiante în formă continuată. Procurorii îl acuză pe tânăr că a comercializat pe internet aproape 12 flacoane de pesticid Furadan, iar preţul pe care-l cerea pentru un litru de otravă era cuprins între 200 şi 300 de lei. Bărbuceanu consideră că și prietena Mădălinei, Bertha Slav, cea care a procurat Furadanul ar trebui să fie și ea pedepsită.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Metode de pierdut timpul. Sfaturi pentru bugetari

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite