Bărbatul filmat când distrugea bunurile unui vecin, din Timişoara, a fost reținut VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat de 27 de ani a fost reţinut de poliţiştii timişeni pentru distrugere (două acte materiale), după ce acesta a distrus autoturismul şi alte bunuri ale unui vecin din Timişoara, fiind filmat de o cameră de supraveghere.

Familie terorizată de vecini FOTO: Captura video
Familie terorizată de vecini FOTO: Captura video

Imaginile au fost difuzate şi de primarul Dominic Fritz, care a cerut ca toate instituţiile statului să îşi facă treaba în cazurile de hărţuire a unor familii de anumite clanuri pentru a-i determina să îşi vândă locuinţele.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ Timiş, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi de către un bărbat de 28 de ani că pe strada Academician Corneliu Micloşi din municipiu i-a fost distrus autoturismul de către un alt bărbat.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că bărbatul de 27 de ani, folosindu-se de un obiect contondent, ar fi distrus şi mai multe alte elemente de caroserie ale unui autoturism, precum şi camerele de supraveghere ale unui imobil, în urma unui conflict spontan cu vecinul său, precizează IPJ Timiş, citat de Agerpres.

În urma probatoriului administrat, bărbatul de 27 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş.

O filmare cu imagini despre această distrugere a ajuns şi la primarul Dominic Fritz, prin portalul Stop Abuz al Primăriei Timişoara, unde oamenii pot raporta astfel de situaţii, în care sunt hărţuite familii de anumite clanuri care vor să-i determine să le vândă locuinţele.

FOTO Dominic Fritz / Facebook
FOTO Dominic Fritz / Facebook

Fac, încă o dată, un apel la toate instituţiile statului să nu mai acceptăm acest comportament. Ne este clar că aici sunt multe infracţiuni feliate pe multe speţe, vorbim şi de teme penale, de disciplină în construcţii, de protecţia copilului şi doar dacă instituţiile lucrează împreună putem rezolva această problemă. Dar în primul rând este nevoie de o deşteptare naţională că încă se întâmplă astfel de lucruri", a transmis primarul Dominic Fritz, pe Facebook.

Primarul Fritz a precizat că familia ale cărei bunuri au fost distruse l-a anunţat că este hotărâtă să nu accepte să îşi vândă locuinţa către vecinii care s-ar fi dedat la actele de hărţuire.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite