Șofer de autobuz bătut de un pasager nervos, la Timișoara. Autorul a fost prins de polițiști după câteva zile VIDEO

0
Publicat:

Polițiștii au fost sesizați vineri, 27 aprilie 2024, că șoferul unui autobuz al Societății de Transport Public Timișoara (STPT) a fost bătut de un pasager. Marți, 30 aprilie 2024, un bărbat a fost reținut și dus la audieri.

Pasagerul îl lovește pe șofer. Imagine surprinsă de o cameră SURSA STPT
Pasagerul îl lovește pe șofer. Imagine surprinsă de o cameră SURSA STPT

Incidentul în care șoferul Societății de Transport Public Timișoara (STPT) a fost lovit cu violență a avut loc vineri după-masă, 27 aprilie 2024, în jurul orei 17.47.

Șoferul de autobuz, în vârstă de 63 de ani, a intrat inițial într-un conflict verbal un pasager, în stația Calea Martirilor din Timișoara.

Călătorul s-a enervat că o dată ajuns autobuzul în stație, șoferul nu a deschis toate ușile, ci doar pe prima.

După ce autobuzul a oprit în stație, șoferul s-a dat jos, iar acolo a fost lovit de pasagerul nervos. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și au continuat cercetările pentru a da de bărbat.

Între timp, imagini cu bărbatul în autobuz, luate de pe camerele de luat vederi, au apărut pe diferite grupuri de Facebook, timișorenii fiind rugați să anunțe autoritățile dacă pot da mai multe informații despre persoană. 

Tânărul surprins de o cameră din autobuzul STPT SURSA STPT
Tânărul surprins de o cameră din autobuzul STPT SURSA STPT

Marți, 30 aprilie 2024, în urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 2 Timișoara, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În prezent acesta se află la audieri, au transmis cei de la IPJ Timiș.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite