Băieţel la un pas să fie omorât de cheresteaua căzută dintr-un camion. Bucăţile de lemn au trecut prin parbrizul maşinii în care era copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Moşniţa-Nouă FOTO Opinia Timişoarei
Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Moşniţa-Nouă FOTO Opinia Timişoarei

Un copil de trei ani a fost rănit într-un accident rutier care a avut loc luni dimineaţă pe drumul judeţean care leagă Timişoara de Buziaş.

Accidentul a avut loc la ieşirea din Moşniţa Nouă spre Albina, grinzile căzute dintr-un camion trecând prin parbrizul unei maşini în care se afla un copil de trei ani.

„Un bărbat de 35 de ani conducea o autoutilitara ce transporta cherestea în localitatea Moşniţa Nouă dinspre Timişoara înspre localitatea Albina, iar la efectuarea unui viraj la dreapta, marfa nefiind asigurată corespunzător s-a desprins din autovehicul şi câteva bucăţi au pătruns prin parbrizul unui autoturism care circula în spatele autoutilitarei, condus de un bărbat de 27 de ani”, a transmis IPJ Timiş.

Potrivit poliţiştilor, în urma incidentului, un băieţel de 3 ani, care era pasager în autoturism, a fost rănit şi transportat la spital. Copilul nu a fost rănit grav. Şoferul vinovat de producerea accidentului este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.  

Vă recomandăm să citiţi şi:

Şicanare în trafic pe Valea Oltului - un cap de tractor la un pas să ajungă în râul Olt, pe DN7, în Sibiu 0

Ucrainenii care s-au răsturnat cu microbuzul în Banat au ieşit din spital: „A fost o minune” FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite