AUDIO Patronul „imperiului” ţepuit de mafie are familia distrusă: „Eu nu mai dorm noaptea, soţia s-a îmbolnăvit pe bază nervoasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A construit clădiri foarte importante din Banat, a făcut tranzacţii de milioane de euro, a ajuns la un nivel la care alţii nici nu visează, iar în urma unei tranzacţii cu acte false a pierdut totul. Este povestea patronului Italrom, Sorin Neagoe, care spune că necazurile au atras după ele şi boli pe care banii nu le pot rezolva.

ASCULTĂ AICI mărturia lui Neagoe despre familie sa

Firma de construcţii Italrom a ajuns în scandalul terenurilor luate cu acte false după ce Neagoe a cumpărat de la baştanul Ionelaş Cârpaci un teren de 900 de metri pătraţi. La acea vreme era în plină glorie, cu profit de aproape un milion de euro pe an, dar totul s-a distrus după ce Neagoe a construit un bloc de trei milioane, iar ulterior s-a aflat că terenul de sub clădire aparţine de fapt Primăriei Timişoara şi a fost luat cu acte false. Apartamentele construite cu credit bancar nu au fost vândute, datoriile creşteau, iar firma a intrat în faliment şi „imperiul” imobiliar a fost distrus. Mai mult decât atât, patronul Italrom, considerat de anchetatori cumpărător de bună-credinţă a fost somat să iasă din casă, iar totul a dus la o dramă de familie, pentru că soţii Neagoe s-au îmbolnăvit grav.

Citește și:
Caracatiţa mafiei imobiliare din Timişoara: legături primejdioase între funcţionari, notari şi afacerişti. Vezi harta!
EXCLUSIV Reţeaua „geambaşului de terenuri" Ionelaş Cârpaci, naşul mafiei imobiliare ţigăneşti

Patru insuline pe zi

Sorin Neagoe susţine că este bolnav de diabet, iar problemele financiare i-au agravat boala. „Am avut diabet, eram pe bază de medicamente. Brusc s-a agravat, sunt pe insulină şi iau patru insuline pe zi. Sunt hipertensiv, nu dorm mai mult de trei ori pe noapte, iau 14 feluri de doctorii”, a spus Neagoe care, din şofer de BMW seria 7 şi X5 a ajuns pieton. „Nu mai am nimic. Nu doresc nici duşmanului meu să treacă prin ce trec eu. Am noroc că am pensia de 3.000 de lei, din care 1.800 dau pe medicamente”, a mai spus Neagoe.

EXCLUSIVITATE Cum s-a negociat cumpărarea falsurilor de 200.000 de euro de la mafia imobiliară a baştanului Ionelaş Cârpaci

Din spital în spital

Drama distrugerii firmei şi cumulării datoriilor nu a ocolit-o nici pe soţia lui Neagoe. Când firma mergea ca pe roate, Sorin Neagoe a pus deoparte doar pentru ea cinci miliarde de lei vechi. Odată cu falimentul firmei, banii au fost folosiţi pentru plata oamenilor, iar alături de soţul ei, femeia a rămas fără nimic şi, potrivit lui Neagoe, s-a îmbolnăvit grav. „Soţia, care era perfect sănătoasă. Acum abia umblă, este şchioapă. Muşchii îi sunt afectaţi pe bază nervoasă. Umblă din spital în spital, fără să-i dăm de cap la ce are. A picat când şi-a dat seama că nu mai avem nici unde sta. Pe lângă asta, băiatul riscă şi el să rămână fără casă pentru că a fost asociat cu mine”, a mai spus Neagoe. Acesta a cerut daune în instanţă, dar procesul durează mult, iar datoriile la bănci cres de la o lună la alta.

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a vedea de ce nu a spus Neagoe STOP când avea deja câteva milioane de euro în conturi

MAI CITEŞTE DESPRE MAFIA ŢIGĂNESCĂ TIMIŞOREANĂ

Mafia imobiliară ţigănească a fost „păcălită" cu 269.000 de euro de Biserica Penticostală

Victimele terorii imobiliare ţigăneşti

Mafia ţigănească a semănat teroare imobiliară ca în Evul Mediu în capitala Banatului

Baştanii milionari care au fugit de arestare au înşelat un pensionar cu 77.000 de euro

SRI a ascultat convorbirile telefonice ale mafiei imobiliare ţigăneşti

Romii cercetaţi pentru pentru zeci de fapte penale în Germania au înmuiat inima unei judecătoare

Cum a fost "înviată" o bătrână moartă de 20 de ani, ca să i se ia pământul

VOCEA VESTULUI Cum îşi pierd unii vremea

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite