AUDIO Cum s-a bâlbâit cel mai puternic om din Timiş când şi-a dat seama că s-a autodeclarat un manager slab

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Ostaficiuc
Constantin Ostaficiuc

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, a prezentat astăzi bilanţul realizărilor din 2011. Ostaficiuc, care este pe funcţie din 2004, a spus că 2011 a fost unul din cei mai buni ani din punct de vedere al investiţiilor. Explicaţia, pentru care până acum nu a fost aşa, a fost haioasă.

Bilanţul prezentat astăzi de conducerea judeţului este pozitiv. Potrivit preşedintelui Constantin Ostaficiuc, planul de investiţii a fost realizat în proporţie de 90 la sută. Ostaficiuc a spus că investiţiile din acest an s-au realizat atât din fonduri proprii, cât şi din bani atraşi de la Uniunea Europeană şi sunt fără precedent. Aflat de 12 ani la conducerea judeţului (2.000-2004 vicepreşedinte şi 2004- prezent, preşedinte), Ostaficiuc a spus că în 2011 s-au realizat cei mai mulţi kilometri de drum judeţean din istoria Consiliului Judeţean. „În acest an, la nivelul Consiliului Judeţean am realizat 190 de kilometri de asfalt. Niciodată în istoria Consiliului Judeţean nu s-a întâmplat acest lucru. În doi ani de zile sunt peste 300 de kilometri de asfalt, lucru care se vede pentru cei care au circulat în judeţ. Mai avem câteva drumuri, dar sunt prevăzute pentru anul viitor”, a spus Ostaficiuc. Potrivit acestuia, investiţiile din acest an, preelectoral, au fost posibile datorită unui excedent bugetar de anul trecut de 57 de milioane de lei. 

O glumă de management

Întrebat de ce nu s-au făcut aceste investiţii şi până acum Ostaficiuc a răspuns răspicat. „O gestiune corectă şi un management bun. Până acum nu a fost la nivelul acestui management. Un management bun sau foarte bun poate să fie într-o anumită arie”, a spus Ostaficiuc, foarte serios. În momentul în care şi-a dat seama că vorbind de un management prost în ultimii ani, vorbeşte de propriile realizări, preşedintele Consiliului Judeţean a dat-o la întors. „A fost o conjunctură care ne-a permis. De fapt a fost o rezultantă. Am glumit înainte pentru că conduc Consiliul Judeţean de atâţia ani şi sigur că a fost un management bun. Acest management bun ne-a permis să acumulăm acest execedent. Fără acest excedent nu ne-am fi permis să intrăm pe fonduri europene. Este rezultatul unei munci de mai mulţi ani. Corolarul acestei munci s-a întâmplat în acest an”, a explicat Ostaficiuc. Acesta a mai spus că investiţiile din acest an s-au realizat şi pentru că actualul Guvern a direcţionat bani spre Timiş, spre deosebire de celelalte guverne, care „ne lăsau pe locul doi de la coadă”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite