Au scăpat de războiul din Ucraina, au dat de hoţii din România. O familie a rămas fără 60.000 de euro, în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile cu număr de Ucraina sunt urmărite de hoţi SURSA licenseplatespics.com
Maşinile cu număr de Ucraina sunt urmărite de hoţi SURSA licenseplatespics.com

Hoţii din Timişoara au pus ochii pe maşinile ucrainenilor care au fugit de război. Oamenii au lăsat totul în urma lor şi au plecat cu ce puteau încărca într-o maşină. Foarte mulţi au bani şi obiecte preţioase.

Ucrainenii au lăsat totul în urma lor şi au plecat cu puteau încărca într-o maşină. Foarte mulţi au şi bani la ei. Aşa că au intrat rapid în vizorul hoţilor care acţionează în Timişoara. 

De la începutul războiului, au existat numeroase cazuri în care ucrainenii s-au plâns că au fost prădaţi. 

Ultimul caz aparţine unei familii care a părăsit Ucraina şi a decis să rămână, cel puţin o perioadă, în România. Oamenii aveau la ei 60.000 de euro, bani cu care sperau să se descurce oriunde, până la încheierea războiului, dar şi alte obiecte de valoare. Au făcut însă greşeala să lase maşina nesupravegheată în plin centrul Timişoarei. Hoţii au spart maşina ucrainenilor şi au plecat cu mai multe genţi.  

„Ucrainenii s-au gândit să nu ţină toţi banii într-un singur loc, aşa că jumătate din sumă a fost pusă în geanta copilului. Cel mic avea tot timpul geanta cu el. Doar că în acea zi, să nu mai care bagajul cu el, a zis să lase şi el geanta în maşină. Au avut ghinion. Li s-au furat toţi banii. Este ciudat că hoţii sunt încă liberi, de vreme ce tot centrul e împânzit de camere de supraveghere”, a declarat o sursă, pentru „Adevărul“.  

Ucrainenii prădaţi au mers la poliţie şi au depus o plângere. 

„La data de 21 martie a.c., la nivelul Secţiei 1 Urbană Timişoara a fost depusă o sesizare, cu privire la faptul că unei familii de ucraineni i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani şi mai multe bunuri, din autoturismul parcat pe strada Sfântul Ioan din municipiul Timişoara, de către persoane necunoscute. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "furt calificat ", cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi luării măsurilor legale care se impun”, au transmis pentru „Adevărul“ cei de la IPJ Timiş. 

Vă mai recomandăm să citiţi:

Cea mai nouă biserică ridicată de ucraineni în Timişoara, deschisă şi pentru refugiaţi FOTO

„Tatăl“ refugiaţilor din Timişoara: „Cei din Ucraina, la fel ca afganii, fug fiindcă se tem pentru viaţa lor” FOTO

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite