Au fost prinşi şi amendaţi cei care au pus pe jar poliţia din Timişoara cu alarme false cu bombă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alertă cu bombă la Liceul "Gerhardinum" din Timişoara  FOTO Tion.ro
Alertă cu bombă la Liceul "Gerhardinum" din Timişoara  FOTO Tion.ro

Au fost identificaţi şi amendaţi autorii farselor cu bombă. Este vorba de un minor, care a anunţat bomba la liceul Gerhardinum, şi un bărbat de 31 de ani, care a făcut farsa de la mall.

Două alarme cu bombă, la Timişoara, în decurs de o oră. Prima intervenţie a poliţiştilor a fost la liceul romano-catolic Gherhardinum, care a fost evacuat în timpul verificărilor. Apoi, a urmat alarma de la Iulius Mall. În ambele cazuri, autorităţile au fost anunţate prin 112 că în clădirie au fost amplasate bombe.

Poliţia Timiş a anunţat că cele două alerte cu bombă erau false. 

După câteva ore, au fost identificaţi autorii farselor. Este vorba de un minor, care a anunţat bomba la liceul Gerhardinum, şi un bărbat de 31 de ani, care a făcut farsa de la mall. 

“În urma verificărilor efectuate, cu privire la cele două alarme false cu bombă, poliţiştii i-au depistat şi sancţionat contravenţional pe cei doi apelanţi, conform O.U.G 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă. Minorul care a apelat serviciul 112 şi a sesizat existenţa unei bombe la un liceu din municipiul Timişoara a fost sancţionat cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, iar bărbatul în vârstă de 31 de ani, care a sesizat existenţa unei bombe la un complex comercial din Timişoara, a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 4.000 de lei”, au transmis cei de la IPJ Timiş.

VĂ MAI RECOMANDĂM SĂ CITIŢI:

UPDATE A doua alarmă falsă cu bombă în decurs de o oră, la Timişoara. Al doilea anunţ a vizat Iulius Mall

UPDATE Falsă ameninţare cu bombă la Liceul Catolic din Timişoara. Este căutat autorul farsei
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite