UPDATE Falsă ameninţare cu bombă la Liceul Catolic din Timişoara. Este căutat autorul farsei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceul a fost evacuat pentru verificări FOTO gherhardinum.ro
Liceul a fost evacuat pentru verificări FOTO gherhardinum.ro

Elevii Liceului Catolic din Timişoara au fost evacuaţi miercuri dimineaţa după o alertă cu bombă anunţată la 112. Poliţiştii fac verificări pentru a vedea dacă este vorba de o alarmă falsă sau nu.

UPDATE:  Potrivit poliţiştilor timişoreni, în urmă verificărilor s-a constatat că alarma este falsă. Poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un liceu  din Timişoara, s-ar afla o bombă. A fost evacuat personalul din liceu, iar poliţiştii Secţiei 1 Timişoara, împreună cu pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş, au efectuat verificări, pentru a stabili daca se confirmă cele sesizate”, a transmis Poliţia Timiş, arătând că alarma a fost falsă, făcându-se verificări pentru identificarea persoanei care a efectuat apelul. 

"În urma înregistrării unui apel la telefonul 112 legat de amplasarea unei bombe în incinta liceului, organele abilitate s-au deplasat la sediul liceului. În urma efectuării tuturor verificărilor prevăzute procedural, s-a constatat că nu există nici un pericol şi că alarma este falsă. Prin urmare elevii au putut reveni în clase şi s-au reluat cursurile. Mulţumim autorităţilor, cadrelor didactice şi elevilor pentru promptitudine, bună cooperare şi comportament exemplar", a transmis Kocsik Zoltan-Iosif, directorul liceului "Gerhardinum" din Timişoara.

Ştirea iniţială

Autorităţile din Timişoara au intrat în alertă miercuri în jurul prânzului, în urma unui apel la 112 prin care s-a anunţat că la Liceul Teologic Romano-Catolic Gherhardinum din Timişoara a fost amplasată o bombă. Elevii liceului au fost evacuaţi imediat, iar la faţa locului a fost trimisă echipa pirotehnică din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale al IPJ Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite