Alungat de primar din zona stadionului, Festivalul Berii a ajuns în parcarea mall-ului. Concert cu sârbul care a ocupat locul trei la Eurovision 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce primarul Nicolae Robu a interzis organizarea de evenimente la stadion, Festivalul Berii din acest an se va desfăşura în parcarea mall-ulului din Timişoara.

Serbările Timişoreana se desfăşoară într-un spaţiu nou din acest an. Festivalul Berii s-a mutat în parcarea de la Iulius Mall, după ce primarul Nicolae Robu a decis să nu se mai organizeze evenimente de amploare pe platoul de la stadionul „Dan Păltinişanu”, ca urmare a sesizărilor locuitorilor din zonă. 

Cea de a XVIII-a ediţie a sărbătorii berii Timişoreana va avea loc în perioada 5 – 7 iunie.

Deschiderea oficială va avea loc astăzi, de la ora 18.00, cu un spectacol de muzică şi dans oferit de Ansamblul Folcloric „Timişul”. 

Ziua de vineri se va încheia cu un concert Mihai Mărgineanu, care îi invită pe timişoreni la o seară cu folk.

În cea de-a doua zi a Serbărilor Timişoreana, sâmbătă, de la ora 21.00, pe scenă va urca Zeljko Joksimovic, care a reprezentat Serbia la Concursul Muzical Eurovision 2012 din Azerbadjan, ocupând locul al treilea cu melodia "Nije Ljubav Stvar". Competiţia a fost câştigată de Loreen din Suedia.
 

Serbările Timişoreana vor fi încheiate de trupa Cargo, care va cânta duminică, de la ora 21.30, într-un spectacol ce marchează 30 de ani de existenţă pentru trupa rock timişoreană. În deschiderea concertului Cargo, va concerta trupa maghiară Kiss Forever – Tribute for Kiss.
 

În fiecare zi, de la ora 12:00, în parcarea de la Iulius Mall vor se vor defăşura jocuri şiconcursuri marca Timişoreana. 

Timişoreana s-a născut în cea mai veche fabrică de bere de pe teritoriul României, fiind atestată printr-un act petiţionar al magistratului oraşului Timişoara, care datează din 1 ianuarie 1718.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite