ACS Poli Timişoara caută prima victorie în deplasare. Trupa lui Velcea joacă la malul Mării Negre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szabolcs Szekely, golgeterul echipei ACS Poli, a marcat de cinci ori în acest sezon Foto: Sebastian Tătaru/Mediafax
Szabolcs Szekely, golgeterul echipei ACS Poli, a marcat de cinci ori în acest sezon Foto: Sebastian Tătaru/Mediafax

ACS Poli Timişoara întâlneşte, în această seară, de la ora 21.30, Săgeata Năvodari. În cadrul etapei a patra a Ligii I. Partida se dispută la Constanţa

ACS Poli a plecat la Constanţa, unde se joacă meciul cu Săgeata Năvodari, cu gândul de a confirma rezultatele bune din acest start de campionat. Jucătorii lui Valelntin Velcea au avut un start de excepţie, cu două victorii: 2-0 cu Dinamo şi 2-1 cu Gaz Metan Mediaş, şi un egal în deplasare, 2-2 cu CFR Cluj.

Dacă în primele etape au întâlnit echipe cu pretenţii în prima divizie, de această dată vor avea în faţă o echipă nou promovată: Săgeata Năvodari.

”Suntem într-o perioadă bună, ascendentă. Am reuşit să depăşim şi acest ”adversar”, căldura. Echipa a dat dovadă că se poate adapta totuşi la orice situaţie. Dacă la Cluj nu ne-am adaptat la situaţia de superioritate numerică, ne-am revanşat până la urmă contra Mediaşului, când am evoluat cu un om mai puţin. Săgeata are jucători dornici de afirmare, cu un antrenor la fel de dornic de afirmare. Au avut ca şi noi un start bun de campionat”, a declarat Valentin Velcea.

Despre adversarul de astăzi, tehnicianul lui Poli a declarat: ”M-am uitat peste lotul celor de la Săgeata şi am văzut jucători pe care i-am întâlnit şi în liga a doua. Sunt sigur că aceşti fotbalişti se vor exprima la un potenţial maxim, pentru că au şansă şi o vor valorifica. Şi noi suntem la fel dar, să nu uităm, încă nu am realizat nimic, ci doar şapte puncte în Liga I”, a spus Velcea.

 Singura absenţă certă din lotul celor de la ACS Poli este sârbul Marovic, suspendat pentru eliminarea de la meciul cu Mediaş.
 

Săgeata Năvodari – ACS Poli Timişoara va începe de la ora 21.30.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite